Naslovnica knjige: PONOS I PREDRASUDE

Podijeli:

  • Broj stranica: 412
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531409292
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

PONOS I PREDRASUDE

Jane Austen

Knjige Književnost Romani

Ljubav, nesporazumi, potraga za savršenim muškarcem, kao i izbjegavanje nesavršenog, teme su neodoljivo šarmantnog romana PONOS I PREDRASUDE.

»Nisam vas poznavala ni mjesec dana, a već sam vas smatrala posljednjim muškarcem na svijetu za kojeg bi me se moglo nagovoriti da se za njega udam.«

Svatko tko posegne za ovom virtuozno napisanom knjigom, uživat će u ovoj vječnoj ljubavnoj priči o simpatičnoj Elizabeth Bennet i gordom gospodinu Darcyju… Priči o pravoj ljubavi, obiteljima, varalicama i herojima te, naravno, ponosu i predrasudama.

Jane Austen jedna je od najpoznatijih britanskih spisateljica svih vremena. Iako su njezini romani ljubavne tematike, svako je djelo realistična priča o “ponosu i predsrasudama”, “razumu i osjećajima” i oštra kritika tadašnjega društva. Time je je zauvijek zadužila svjetsku književnost.

Najpoznatija je po svojih šest djela koja se rado čitaju još i danas: Razum i osjećaji, Ponos i predrasude, Mansfield Park, Emma, a dva su joj djela, Opatija Northanger i Pod tuđim utjecajem, objavljena postumno 1818. godine. Iako je živjela prije više od 200 godina, njezini bestseleri su i danas omiljeni među čitateljima diljem svijeta.

Ostale romane Jane Austen potražite ovdje.

Rasprodano
89,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Čovpas

Za prvih 50 naručitelja gratis Selfie štap vrijedan 99 kn i besplatna poštarina!

Super cijena

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.