Pod pritiskom

Louisa Edwards

Na zalihi
119,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Pod pritiskom

Louisa Edwards

Roman POD PRITISKOM je treći i završni dio ljubavne trilogije Louise Edwards čija se radnja događa u svijetu kulinarstva.

Henry Beck mislio je da se je već suočio s najgorim kuhinjskim izazovom u životu. Na kraju krajeva, što bi moglo nadmašiti crnčenje u kuhinji jedne podmornice? Ali kad sazna da je njegova protivnica u natjecanju za titulu kuharske zvijezde u usponu slatka hipijevka kojom se oženio i koju je ostavio prije deset godina, nastat će frka jer… On je taj kojeg ona ne može zaboraviti.

Sad se Beck i Skye Gladwell nadmeću jedno protiv drugoga u finalu. I stare iskre frcaju svaki put kad se dodirnu. Ali Skye želi više od pobjede nad muškarcem koji ju je napustio kad joj je bio najviše potreban. Ona želi razvod! Na to će njezin seksi, zamalo bivši suprug predložiti nešto slasno opasno. Pristat će na njezine zahtjeve. No ako njegova ekipa pobijedi u finalu natjecanja, imat će jedan uvjet: da još jednom posljednji put provede noć s jedinom ženom koju je ikad volio. A to je upravo ona…

Kako je pronašao sreću Dannyjev brat Max može se pročitati u romanu Pregrijavanje, a u romanu Neki to vole vruće može se saznati tko je postala Dannyjeva odabranica. Roman Pod pritiskom duhovita je i napeta ljubavna priča začinjena slasnim receptima kojima će Louisa Edwards, poznato ime američkog ljubavnog romana, zaključiti ovu ljubavnu trilogiju.

Ostale romane Louise Edwards potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 348
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419208
  • Strani naslov: Hot under presure
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 375 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti