Pismo

Kathryn Hughes

Rasprodano
13,14 €
99,00 kn
6,64 €
50,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Korisnik odgovara zoni "Hrvatska"
Vidi košaricu “Kako grof zavodi” je dodano u vašu košaricu.

Pismo

47,62 kn

Nema na zalihi

Kategorije: , ,
Podijeli:

Pismo

Kathryn Hughes

PISMO je roman o životnim pričama dviju žena, žena odvojenih desetljećima, ali povezanih svojim sudbinama.

Svako toliko pojavi se ljubavna priča koja nas podsjeti kako nam ponekad, u našim najtežim trenucima, nada osvijetli put…

Tina Craig radi od jutra do sutra i volontira u trgovini rabljenom robom kako bi pobjegla iz nesretnog doma i supruga zlostavljača. Provjeravajući džepove nošena odijela, pronalazi staro pismo u još uvijek zalijepljenoj omotnici s poštanskom markom. Tina otvori pismo i pročita ga, a ta odluka zauvijek će promijeniti tijek njezina života. Napisano je 4. rujna 1939. godine. Ganuta je njegovim sadržajem te činjenicom da nikada nije stiglo na pravu adresu. Kreće u potragu za autorom i primateljem toga pisma, želeći doznati što se s njima dogodilo…

Billy Stirling zna da se ponio kao budala, ali se nada da će ispraviti najveću pogrešku svojega života. Četvrtog rujna 1939. sjeda i piše pismo za koje se nada da će promijeniti njegovu budućnost, nesvjestan činjenice da ga nitko neće pročitati 34 godine… Ta će omotnica s pismom, na kraju, promijeniti mnoge živote i sudbine – na više načina no što je Billy mogao pretpostaviti.

Uživajte u ovom romanu o ljubavi, gubitku i neočekivanim posljedicama u životima zlostavljane domaćice iz 70-ih godina prošlog stoljeća i djevojci sa samog početka Drugoga svjetskog rata.

Kathryn Hughes živi u blizini Manchestera sa suprugom i dvoje djece. Pismo je njezin prvi roman.

X
  • Broj stranica: 310
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531420846
  • Strani naslov: The Letter
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 340 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

19,78   149,00 kn
29,04   218,83 kn
17,99   135,55 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.