Naslovnica knjige: Od ponedjeljka do petka

Podijeli:

  • Broj stranica: 298
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531415262
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Od ponedjeljka do petka

Alice Peterson

Knjige Književnost Romani

Roman Alice Peterson Od ponedjeljka do petka neposredno nakon objavljivanja postao je prava književna senzacija koja je svrgnula 50 nijansi sive s prvog mjesta na ljestvicama najprodavanijih knjiga.

On ju je zaprosio. Ona je pristala. On se predomislio. Ona se slomila.

Gilly Brown sama je u Londonu, a društvo joj jedino pravi psić Ruskin i njezino društvo šetača pasa nekoliko puta dnevno. To joj je društvo najveća potpora i upravo je ono upozorava da je vrijeme da krene dalje poslije neočekivanog raskida zaruka i još bržeg vjenčanja svoga bivšeg zaručnika. Činjenica da je on stao pred oltar samo nekoliko mjeseci nakon raskida, dotukla ju je.

Prihvaćajući savjet prijatelja, odlučit će potražiti podstanara preko internetske stranice Od ponedjeljka do petka. Nakon nekoliko propalih pokušaja na vratima će se pojaviti savršena osoba – Jack Baker, zgodni televizijski producent. Zarada od podstanarstva je odlična, ali i Gilly bi lagala kad bi rekla da ne uživa i u njegovu društvu. Prijatelji i obitelj smatraju Jacka savršenim osvježenjem za Gilly, osim Guya, najnovijeg člana njezine skupine šetača pasa. Što on to vidi i zašto to tako snažno osjeća?

No Jack je podstanar samo od ponedjeljka do petka. A što radi vikendom?

Alice Peterson suvremena je britanska književnica. Bila je perspektivna tenisačica, ali je zbog bolesti morala odustati od sportske karijere. Napisala je romane Uz mene, Deset godina kasnije i Ti, ja i on, a roman Od ponedjeljka do petka njezin je najveći uspjeh te ujedno i prvi preveden na hrvatski jezik.

 

Rasprodano
99,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Pouzdajte se u sebe - Vodič kroz život

Promijenite misli i promijenili ste život!

49,90 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.