Naslovnica knjige: Njega djeteta od rođenja do druge godine života

Podijeli:

  • Broj stranica: 748
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531408240
  • Strani naslov: THE BABY BOOK
  • Uvez: meki
  • Širina: 17.5 cm
  • Visina: 24.2 cm

Njega djeteta od rođenja do druge godine života

William Sears, Martha Sears

Knjige Roditeljstvo i odgoj

NJEGA DJETETA OD ROĐENJA DO DRUGE GODINE ŽIVOTA je enciklopedijski vodič kroz prve dvije godine života vašeg djeteta. Napisali su ga vodeći američki stručnjaci za njegu dojenčadi i male djece.

Ova knjiga je “novorođenačka biblija” nove, moderne i privržene generacije roditelja koja je nastala kao odgovor na kruta pravila odgojne ere dr. Spocka. Postala je temelj novoga doba u kojem povezujući način roditeljstva omogućuje roditeljima da se oslobode pritiska koji im nameću kruta odgojna pravila i podižu svoju djecu u opuštenoj atmosferi, punoj ljubavi i povjerenja.

U potpunosti revidirano i nadopunjeno, ovo izdanje nudi vam najsuvremenije informacije iz područja njege djeteta – od pelenaštva do svakodnevne njege, od priprema za porođaj do izlaska iz rađaone, od uvođenja dohrane do djetetova razvoja.

Dr. William i Martha Sears – oboje medicinski stručnjaci i roditelji osmero djece – koristeći se svojim bogatim profesionalnim i roditeljskim iskustvom stvorili su priručnik koji na  sveobuhvatan način obrađuje doslovce sva područja njege i brige o djetetu. U knjizi je naglasak na osnovnim dojenčetovim potrebama – hrana, spavanje, razvoj, zdravlje i utjeha.

U ovoj ćete knjizi naći odgovore na mnoga pitanja i dileme, koje uzrokuju najviše zabrinutosti kod novopečenih roditelja:

∙ kako se povezati s djetetom
∙ kako pravilno hraniti dijete
∙ kako smiriti uznemireno dijete
∙ koji su načini najbolji za uspavljivanje djeteta
∙ kako razumjeti faze u razvoju
∙ kako liječiti uobičajene bolesti
∙ kako razumjeti ponašanje dvogodišnjaka
∙ kako se nositi s tantrumima
∙ kako privikavati na zahod
∙ kako uskladiti karijeru i roditeljstvo

Ova je knjiga neiscrpan izvor neprocjenjivih savjeta o tome kako izvući ono najbolje iz roditeljstva – za svoje dijete, za sebe i za obitelj u cjelini.

Ostale naslove Williama i Marthe Sears potražite ovdje.

X
Rasprodano
199,00 kn
Pročitaj više

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Nemirna krv peti je roman o Strikeu i Robin, najupečatljiviji je i najuzbudljiviji dosad. Čudesno zapetljan, ostavit će vas bez daha.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.