Naslovnica knjige: NEVOLJENA ŽENA T.U.

Podijeli:

  • Broj stranica: 346
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411936
  • Strani naslov: Eine unbeliebt frau
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 14.5 cm
  • Visina: 20.5 cm

NEVOLJENA ŽENA T.U.

Nele Neuhaus

Knjige Književnost Kriminalistički romani Outlet

Roman NEVOLJENA ŽENA donosi prvi slučaj istražitelja Pije Kirchhoff i Olivera von Bodensteina.

Jednog nedjeljnog jutra u kolovozu u vinogradu pokraj Hochheima pronađeno je truplo. Nedvojbeno je riječ o samoubojstvu: poštovani frankfurtski državni odvjetnik dr. Joachim Hardenbach lovačkom si je puškom pucao u usta. Za nepuni sat Odjel K11 grada Hofheimera pozvao je glavnog inspektora krim-policije Olivera von Bodensteina i njegovu novu kolegicu Piju Kirchhoff na još jedno mjesto zločina. U podnožju izletničkog tornja u Tauernu pronađeno je tijelo mlade žene. No ovaj je put slučaj samo na prvi pogled izgledao kao samoubojstvo. Zapravo je riječ o savršeno isplaniranom hladnokrvnom ubojstvu.

Istraga je Olivera von Bodensteina i Piju Kirchhoff odvela do mondenog imanja i konjičkog kluba Waldhof. Tamo su saznali da je Isabel Kerstner, lijepa, mlada supruga veterinara za konje, već za života bila omražena; varala je supruga i bila intrigantna zlica. Imena na listi osumnjičenika za ubojstvo sve je više… No Isabel Kerstner je poznavala i pokojnog državnog odvjetnika – čak i predobro, kako je pokazala jedna pikantna videosnimka. Slučaj je dobio potpuno novu dimenziju.

Rasprodano
149,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.