Naslovnica knjige: Neshvatljiva logika srca

Podijeli:

  • Broj stranica: 456
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531414630
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

Neshvatljiva logika srca

Prya Basil

Knjige Književnost Outlet Romani

U romanu NESHVATLJIVA LOGIKA SRCA pročitajte dirljivu priču o Romeu i Juliji 21. stoljeća.

U punom londonskom kafiću, Anil, koji je sada poznati arhitekt, sjedi i čeka  Linu. Prošlo je mnogo godina otkako je posljednji put vidio ljubav svojega života. Lina trči na podzemnu – točnost joj nikada nije bila jača strana. Nakon toliko vremena, ne može zakasniti na sastanak s Anilom.

Zajedno se prisjećaju osobnih i političkih tragedija, velikih i malih izdaja. Njihova prošlost odigravala se na tri različita kontinenta koji su bili dom njihovih različitih svjetova; svijet sikha i muslimana, svijet bogatstva i skormnosti, liberalnosti i zadrtosti, korupcije i morala… Lina je otkrila nešto što želi podijeliti s Anilom. Hoće li ih to zauvijek spojiti ili je ipak prekasno za to?

„Spisateljska snaga Prye Basil zablistala je u ovoj snažnoj priči o izdaji, tragediji i gubitku.“– Fatima Bhutto

Priya Basil rođena je u Londonu, a odrasla je u Keniji. Sada živi u Londonu i u Berlinu. Njezin prvi roman, Ishq and Mushq, ušao je u uži izbor za nagradu Commonwealth Writer’s Prize, te
je također ušao u širi izbor za nagradu Dylan Thomas za mlade pisce te za književnu nagradu IMPAC Dublin. Priyina novela, Strangers on the 16:02, izabrana je kao jedno od deset najboljih Quick Reads kratkih štiva 2011. Godine 2010. Priya je bila suosnivačica organizacije Autori za mir, putem koje pisci pomoću književnosti na različite načine promiču mir u svijetu.

Na zalihi
149,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.