Neshvatljiva logika srca

Prya Basil

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /
Rasprodano
149,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Neshvatljiva logika srca

Prya Basil

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /

U romanu NESHVATLJIVA LOGIKA SRCA pročitajte dirljivu priču o Romeu i Juliji 21. stoljeća.

U punom londonskom kafiću, Anil, koji je sada poznati arhitekt, sjedi i čeka  Linu. Prošlo je mnogo godina otkako je posljednji put vidio ljubav svojega života. Lina trči na podzemnu – točnost joj nikada nije bila jača strana. Nakon toliko vremena, ne može zakasniti na sastanak s Anilom.

Zajedno se prisjećaju osobnih i političkih tragedija, velikih i malih izdaja. Njihova prošlost odigravala se na tri različita kontinenta koji su bili dom njihovih različitih svjetova; svijet sikha i muslimana, svijet bogatstva i skormnosti, liberalnosti i zadrtosti, korupcije i morala… Lina je otkrila nešto što želi podijeliti s Anilom. Hoće li ih to zauvijek spojiti ili je ipak prekasno za to?

„Spisateljska snaga Prye Basil zablistala je u ovoj snažnoj priči o izdaji, tragediji i gubitku.“– Fatima Bhutto

Priya Basil rođena je u Londonu, a odrasla je u Keniji. Sada živi u Londonu i u Berlinu. Njezin prvi roman, Ishq and Mushq, ušao je u uži izbor za nagradu Commonwealth Writer’s Prize, te
je također ušao u širi izbor za nagradu Dylan Thomas za mlade pisce te za književnu nagradu IMPAC Dublin. Priyina novela, Strangers on the 16:02, izabrana je kao jedno od deset najboljih Quick Reads kratkih štiva 2011. Godine 2010. Priya je bila suosnivačica organizacije Autori za mir, putem koje pisci pomoću književnosti na različite načine promiču mir u svijetu.

X
  • Broj stranica: 456
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531414630
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.2 x 20 cm
  • Težina: 480 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina