Naslovnica knjige: NAPUTCI O NEDOLIČNOM VLADANJU NAMIJENJENI MLADIM GOSPOĐICAMA

Podijeli:

  • Broj stranica: 340
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531408899
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 21.5 cm

NAPUTCI O NEDOLIČNOM VLADANJU NAMIJENJENI MLADIM GOSPOĐICAMA

Suzanne Enoch

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

Theresa Weller razumije se u pravila dobrog vladanja i autorica je knjiga u kojima upućuje mlade gospođice kako postati ugodne i omiljene u društvu. Pukovnik Bartholomew James osoran je i neosjetljiv muškarac te je potpuna suprotnost svemu što bi pravi gospodin trebao biti. No kad se Theresa i Bartholomew poljube, ona više neće biti u stanju misliti ni o kome drugom.

Ako bi se držala naputaka koje sama piše, trebala bi biti preko svake mjere ozlojeđena ponašanjem muškarca koji kaže sve što mu je na umu. Theresa žali što ne postoje naputci za pristup nekome kao što je Bartholomew. Zacijelo, uz tolik izbor pristalih, uljudnih udvarača, Theresa ne bi trebala čeznuti baš za njim. Unatoč svemu, ona ga poziva na ples i vožnju kočijom, a Bartholomew zna da je Theresi stalo do ugleda gospođice dolična ponašanja koji bi zbog ovog postupka mogao doći u pitanje. Ali isto tako Bartholomew odnedavno duboko u sebi zna i to da je upravo ona kadra raspaliti njegovu žudnju… iI biti nedolična dama.

Suzanne Enoch jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Čitatelji su je mogli upoznati čitajući romane Kako ukrotiti razvratnika, Ponoćni susret, Grijeh i osjećaji, Skandal na dvoru, a romanom Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama osvojila je srca romantičara širom svijeta.

Ostale romane Suzanne Enoch potražite ovdje.

Rasprodano
149,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79,00 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.