NAJLJEPŠE PRIČE SVIH VREMENA

Grupa autora

Rasprodano
276,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

NAJLJEPŠE PRIČE SVIH VREMENA

Grupa autora

Knjiga NAJLJEPŠE PRIČE SVIH VREMENA neprocjenjiva je zbirka priča, mitova i legendi iz cijelog svijeta koja će vas odvesti na putovanje kroz najpoznatije i najintrigantnije tekstove ljudske baštine.

Čak 85 nezaboravnih pripovijedaka – od onih iz Biblije, preko klasika grčke i rimske mitologije, pa sve do legendi dalekih naroda – ispričat će vam uzbudljivu priču o postanku svijeta, lijepim i strašnim čarobnicama, odvažnim junacima, legendarnim ljubavnim parovima i magičnim predmetima.

Prisjetite se svih 12 Heraklovih zadataka, doznajte kako je Edip razriješio Sfinginu zagonetku te ponovno proživite etape Odisejeva povratka kući iz Trojanskog rata.

Listajući stranice ove raskošno ilustrirane knjige, dirnut će vas ljubav Lancelota i Gvinever te Izide i Ozirisa, a za sve željne malo akcije, tu su pustolovine Robina Hooda i Sindbada Pomorca, ali i komične zgode (i nezgode!) čarobnjakova šegrta.

Želite li se upustiti u potragu za izgubljenim svjetovima ili predmetima, oduševit će vas priče o Atlantidi i svetom Graalu, a vaša će djeca lako tonuti u san uz Aladina i čarobnu svjetiljku te šaljivoga Tila Eulenspiegela. Otkrijte najljepše priče svih vremena!

X
  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531409742
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24 x 31 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA