Najbolji vodič za trčanje i maratone

Glen Thurgood, Gareth Sapstead, Chris Stankiewicz

Rasprodano
149,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Najbolji vodič za trčanje i maratone

Glen Thurgood, Gareth Sapstead, Chris Stankiewicz

Bez obzira na to jeste li u trčanju početnik ili iskusan sportaš, priručnik NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON od vas će učiniti učinkovitijeg i razboritijeg trkača.

Pomoći će vam da se usredotočite na razumne ciljeve koje možete postići. Ujedno će vam zadati strukturirane i ostvarive programe treninga. Navodit će vas na putu izgradnje dobre osnove tjelesne spremnosti, uz stručne treninge za snagu i jačanje trupa koji će također unaprijediti vašu sveukupnu snagu i pokretljivost u svakodnevnu životu.

Priručnik NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON obuhvaća sve što je potrebno za svakodnevno trčanje. Tako ćete ovdje saznati sve od uobičajenih trkačkih ozljeda i načina kako ih spriječiti do prikladne odjeće, odgovarajuće prehrane i savjeta o nadomještanju tekućine.

Onima koji doista žele ispitati svoju izdržljivost također pruža savjete i strategije o usavršavanju priprema za dan utrke, izvedbi i oporavku, bez obzira na to spremate li se na svoju prvu kratku utrku ili ste se odvažili na puni maraton.

O autorima:

Mr. sc. Glen Thurgood vlasnik je studija Training Shed u engleskom gradiću Market Harboroughu. Ima 15 godina kombiniranog iskustva kao vrhunski sportaš i trener. Radio je s fakultetskim, profesionalnim i nacionalnim ragbijaškim, nogometnim i bejzbolskim momčadima. Glen je također konzultant za mnoge vodeće međunarodne brendove fitnesa.

Mr. sc. Gareth Sapstead glavni je osobni trener u studiju Training Shed u Market Harboroughu. Kao visokokvalificirani specijalist za snagu i kondiciju, radio je s mnogim klijentima i timovima koji su težili snažnom, funkcionalnom i dobro razvijenom atletskom tijelu.

Dipl. ing. Chris Stankiewicz šef je klinike u studiju Training Shed u Market Harboroughu. Radio je s poluprofesionalnim i profesionalnim sportskim timovima te u bolnicama baveći se tretmanom i rehabilitacijom nakon različitih ozljeda zadobivenih u prometnim nesrećama i na radnome mjestu.     

X
  • Broj stranica: 192
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417198
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 20 x 23.8 cm
  • Težina: 500 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina