Moć tišine – Odrastanje introvertiranih osoba u glasnom svijetu

Susan Cain

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Moć tišine – Odrastanje introvertiranih osoba u glasnom svijetu

Susan Cain

MOĆ TIŠINE je još jedna psihološka upješnica autorice bestselera TIŠINA.

Vaša je povučenost zapravo vaša skrivena supermoć. Nekomu tko je tih i povučen potraga za vlastitim mjestom u svijetu često je zastrašujuće iskustvo, a glasno i jasno iznošenje vlastitoga stava gotovo nezamisliv pothvat. Međutim, introvertiranost zna biti i zapanjujuća pokretačka snaga – čak i temelj uistinu sjajnih postignuća poput, primjerice, izuma Appleova računala.

I najtiše osobe mogu ostvariti najveća svjetska postignuća upravo zahvaljujući – a nikako unatoč – svojoj povučenoj naravi. Smatrate li se prirodno sklonima introspekciji i kreativnosti, prihvatite se i cijenite takvima kakvi jeste.

Priručnik Moć tišine bavi se prednostima introvertiranog tipa osobnosti i poteškoćama s kojima se takve osobe susreću, nudeći mnoštvo primjera iz stvarnog života i dočaravajući iskustva koja su introvertirane mlade osobe poput vas stekle u obitelji, školi ili prijateljstvu.

Budući da se ujedno nadovezuje na revolucionarna otkrića iz autoričina prvog bestselera, Tišina, motivirajuće je i prosvjetljujuće štivo namijenjeno zapravo introvertima i ekstrovertima. Otključajte, stoga, svoje skrivene moći i poslužite se njima kako biste ostavili blistavi trag – na svoj tih i povučen način!

Započnimo tihu revoluciju!

X
  • Broj stranica: 274
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531423779
  • Strani naslov: Quiet Power
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Dimenzije: 12.5 x 18.8 cm
  • Težina: 255 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti