Naslovnica knjige: Ljubav u meni

Podijeli:

  • Broj stranica: 326
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531420891
  • Strani naslov: HALF LIES
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Ljubav u meni

Sally Green

Knjige Književnost Ljetni sajam knjiga Ljubavni i erotski romani Outlet

Ljubav u meni uzbudljiv je kraj fenomenalne trilogije Tama u meni.

NATHAN BYRN JOŠ JEDNOM JE U BIJEGU… Kako bi spasio društvo koje ga prezire, mora riskirati da izgubi što najviše voli…

Savez gubi u ratu. A njegovo najjače oružje, Nathan, na rubu je ludila. Kako bi obranio Savez i spriječio njegovo uništenje, Nathan se mora pretvoriti u vrhunsko oružje u borbi protiv neprijatelja. Iako ubija lovce gdje god stigne, kraju ratu i vladavini Vijeća ne vidi se kraja. Nathan je i u potrazi za Annaliseom, bivšom ljubavi, kojoj se očajnički želi osvetiti za njezinu nezamislivu izdaju.

Lovci, svi redom bijele vještice i vješci, opet su u ofenzivi i nitko među crnima više nije siguran – ama baš nigdje! Njegov ga najbolji prijatelj Gabriel nagovara da pobjegnu od svega i počnu živjeti mirnim životom. No ni Gabrielova ljubav nije dovoljna da Nathana spasi od rata, ali i od njega samoga… Od onoga što je postao.

Ovaj uzbudljiv kraj odlične trilogije Tama u meni, ostavit će vas bez daha. Kraj priče je toliko neočekivan da će vas ostaviti u čudu. Roman je više nego obična priča o vješticama – to je priča o opstanku, borbi dobra i zla, ali i o dubokoj, pravoj ljubavi.

Sally Green živi na sjeverozapadu Engleske. Dosad je radila svakojake poslove, a imala je i stalno zaposlenje sve dok 2010. nije otkrila ljubav prema pisanju i otad se bavi samo njime. Nekoć je također hranila piliće, a danas priprema pristojan pekmez, uživa u glačanju, obožava se šetati Walesom na kiši i vjerojatno se nikad više neće vratiti džogingu. Ipak, ozbiljno bi trebala smanjiti unos kave. Ljubav u meni uzbudljiv je kraj trilogije o borbi za opstanak jednog dječaka u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica.

Ostale romane Sally Green potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
Ljetni sajam knjiga
30,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Dnevnik mog djetinjstva

Radosnica sretnog djetinjstva!

50 kn

139 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.