Krvna veza

Pavao Pavličić

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /
Rasprodano
99,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Krvna veza

Pavao Pavličić

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /

Roman KRVNA VEZA Pavla Pavličića donosi još jedan slučaj Ive Remetina, hrvatskog Hercula Poirota.

Ovaj napeti krimić opisuje još jednu napetu avanturu urednika crne kronike Ive Remetina i njegova prijatelja Vlade Šoštara, inspektora u zagrebačkoj policiji.

Sve počinje jedne rujanske subote kad na prepunoj zagrebačkoj špici bude ubijen poznati kamatar. Ubojstvo je izvedeno na neobičan način, a istraga se u prvi mah nema na što osloniti, pa se zato na prvom koraku usredotočuje na žrtvu. Tako ulazimo u svijet lihve i njezinih zakonitosti, pa doznajemo štošta o profesionalnim vjerovnicima, a osobito o dužnicima i o razlozima zbog kojih su oni upali u dugove.

Glavni junak Ivo Remetin dolazi u priliku izbliza upoznati pripadnike podzemlja, pa čak i s njima surađivati, te uspostaviti neku vrstu prijateljstva zasnovanog na međusobnom poštovanju. Pojavljuju se tu još i članovi kamatarskih obitelji, pa glumci, bivši policijski doušnici, ljubitelji pasa i razni drugi živopisni likovi. No ovaj put priča nije posve bezazlena, iako nije policajac i nije službeni istražitelj, Remetin će se i sam naći na meti preciznog snajpera.

Poučen dugogodišnjim iskustvom na mjestu urednika crne kronike u jednom dnevnom listu novinar Ivo Remetin uspješno rješava brojne zamršene zločine u mnogim romanima Pavla Pavličića. Posljednjih godina čitatelji su mogli pratiti njegove avanture u romanima Tužni bogataš, Zmijska serenada, Cvijeće na vjetru, Krvnik u kući i Stara ljubav. Krvna veza još je jedan napeti krimić sa zagrebačkih ulica.

Ostale naslove Pavla Pavličića potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 336
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531415217
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 18.8 cm
  • Težina: 345 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

143,08 kn 128,77 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.