Naslovnica knjige: KRUH I PECIVA

Podijeli:

  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414777
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 0.1 cm
  • Visina: 15.5 cm

KRUH I PECIVA

Academia Barilla

Kuhanje

Kuharica KRUH I PECIVA sadrži 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije od kojih rastu zazubice. Recepte je odabrala Academia Barilla, poznati kulinarski centar posvećen promicanju talijanske gastronomske kulture. Talijani su poznati kao majstori u pripremanju dobre hrane, a ova knjižica sadrži samo najbolje recepte proizašle iz kulinarske tradicije te moderne kuhinje naših susjeda. 

Nema ništa lakše od toga da zamijesite tijesto od brašna, vode, kvasca i soli. Ništa nije jednostavnije od toga da rukama oblikujete oblike koje ćete zatim ispeći u pećnici. Pravljenje kruha je ritual, s unaprijed određenim koracima koji, jedan za drugim, vode do željenoga cilja. Nema potrebe za početničkom nervozom ili ukočenom potragom za savršenstvom. Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo. Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Recepti iz kuharice Kruh i peciva uključuju svakodnevno pripreman kruh, primjerice mliječno pecivo, specijalitete, primjerice trokutiće s radičem, lokalne proizvode, poput tarallija ili otmjene poslastice, poput kroasana s kikirikijem.

Rasprodano
49,00 kn
Pročitaj više
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.