KRUH I PECIVA

Academia Barilla

Rasprodano
49,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

KRUH I PECIVA

Academia Barilla

Kuharica KRUH I PECIVA sadrži 40 recepata za kruh, grisine, kekse i krekere iz bogate talijanske tradicije od kojih rastu zazubice. Recepte je odabrala Academia Barilla, poznati kulinarski centar posvećen promicanju talijanske gastronomske kulture. Talijani su poznati kao majstori u pripremanju dobre hrane, a ova knjižica sadrži samo najbolje recepte proizašle iz kulinarske tradicije te moderne kuhinje naših susjeda. 

Nema ništa lakše od toga da zamijesite tijesto od brašna, vode, kvasca i soli. Ništa nije jednostavnije od toga da rukama oblikujete oblike koje ćete zatim ispeći u pećnici. Pravljenje kruha je ritual, s unaprijed određenim koracima koji, jedan za drugim, vode do željenoga cilja. Nema potrebe za početničkom nervozom ili ukočenom potragom za savršenstvom. Kada pečete kruh, bitno je da imate vedar, pozitivan stav – da eksperimentirate, zabavljate se i da budete voljni pokušati ponovo. Sve što trebate jest slijediti neka osnovna pravila. Recepti iz kuharice Kruh i peciva uključuju svakodnevno pripreman kruh, primjerice mliječno pecivo, specijalitete, primjerice trokutiće s radičem, lokalne proizvode, poput tarallija ili otmjene poslastice, poput kroasana s kikirikijem.

X
  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414777
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 0.1 x 15.5 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina