Komplet: Vjenčanje + Spas + Otkupnina

Julie Garwood

Na zalihi
19,87 €
149,7 kn
17,12 €
129 kn
Dodaj u košaricu

Komplet: Vjenčanje + Spas + Otkupnina

16,30 

- +
Podijeli:

Komplet: Vjenčanje + Spas + Otkupnina

Julie Garwood

KOMPLET: VJENČANJE + SPAS + OTKUPNINA

VJENČANJE

Brenna je kći Hayneswortha. Putujući iz Engleske u Škotsku kako bi se udala za muškarca kojeg joj je njezin otac odredio za supruga, bila je primorana pomiriti se s nesretnom sudbinom. No prije nego što je stigla na odredište, planove njezina oca pomrsio je neustrašivi Connor MacAlister. On je vatreni vođa škotskog klana i zakleti neprijatelj muškarca za kojeg se Brenna trebala udati. Otevši mu nevjestu pred nosom, tek toliko da bi mu napakostio, uvjerio ju je da se mora vjenčati s njim, i to samo zato jer ga je davnih dana, u vrijeme dok je još bila mala djevojčica, pitala hoće li je oženiti. No, ma koliko u početku bila zatečena razvojem događaja, Brenna postupno otkriva da joj je sudbina ipak bila iznimno naklonjena podarivši joj za supruga naočitog, a ujedno hrabrog i plemenitog muškarca poput Connora.

SPAS

Kad lady Johanna postane udovicom, zarekne da se nikada više neće udavati. No naći će se u raskoraku između svojih želja i mogućnosti. Njezina zlatna kosa i tajne koje čuva, učinit će je zanimljivom mnogima. Unatoč njezinoj odluci, kralj John želi ju prisiliti na udaju za muškarca kakvog ona nikada ne bi ni pogledala. Ali spas će doći na vrijeme. Njezin će joj brat predložiti nešto što se nikada ne bi očekivalo: da se uda za Škota Gabriela McBaina. U početku Johanna je bila plaha i oprezna, a Gabrielov trud i dobrota učinili su mnogo u njihovu zbližavanju i zaljubljivanju. No, okolnosti im neće ići na ruku, mnogi će ih htjeti rastaviti i ljubav će im doći na kušnju…

OTKUPNINA

U mračnim danima nakon smrti Rikarda lavljeg srca, Engleska pada pod vlast tiranski raspoloženog vladara i njegovih ulizica. U mrežu okrutnih dvorskih spletki, protiv svoje volje, upliće se i prelijepa djeva Gillian. Ona je još kao dijete na vlastitoj koži iskusila okrutnost i nečovječnost gramzivog i častohlepnog baruna Alforda. U želji da se dokopa dragocjene kutije s blagom i preda je budućem kralju u zamjenu za pozamašnu nagradu, Alford će razoriti njezin dom i ubiti njezina oca. No blago će mu svejedno iskliznuti iz prstiju.

Više od desetljeća nakon tog tragičnog događaja, mlada ljepotica, na zahtjev okrutnog baruna, bit će primorana suočiti se s prošlošću i riješiti tajnu nestalog blaga. Neustrašivo prkoseći opasnostima Gillian je neumoljiva u odluci da napokon skine ljagu s imena ljubljenog oca i za svoju hrabrost biva dvostruko nagrađena. Usred naizgled negostoljubive škotske visoravni sudbina joj šalje pomoć u liku neodoljivog ratnika Brodicka Buchanana, poglavara škotskog klana. Pokorivši ljutog neprijatelja i sam Brodick na koljenima polaže oružje – od silovitog naleta čiste ljubavi on se ne zna i ne želi braniti…

X
  • Broj stranica: 448+507+584
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531423205, 9789531423199, 9789531423182
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 12.5 x 18.8 cm
  • Težina: 1145 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti


16,71   129 kn

16,71   129 kn

16,71   129 kn

10,60   129 kn

10,60   129 kn

10,49   129 kn

17,12   129 kn

17,12   129 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.