Naslovnica knjige: Knjiga pretpostavki i nagađanja

Podijeli:

  • Broj stranica: 416
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531420587
  • Strani naslov: The Book of Speculation
  • Uvez: Meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Knjiga pretpostavki i nagađanja

Erika Swyler

Knjige Književnost Outlet Romani

Knjiga pretpostavki i nagađanja je čudesan roman o moći knjiga, obitelji i magije.

Simon Watson je knjižničar zaljubljen u knjige, pogotovo stare. Roditelji su mu odavno mrtvi, a živi u kući koja samo što se nije srušila niz padinu. Majka, koja je mogla roniti na dah, zarađivala je u cirkusu glumeći morsku sirenu, a mlađa se sestra i sama pridružila cirkusu.

Jednoga dana Simon poštom primi knjigu. Riječ je o dnevniku putujuće cirkuske družine, pisanom sredinom osamnaestoga stoljeća. Uskoro Simon otkriva da je ta knjiga na čudan način povezana sa ženama iz obiteljske loze njegove majke, cirkuskim artisticama koje su se bavile ronjenjem na dah – takozvanim morskim sirenama – i koje su se sve do jedne, uključujući i njegovu majku, utopile 24. srpnja. A onda se sestra, nakon šest godina, pojavi na vratima. I to tjedan dana prije 24. srpnja. Radi li se o obiteljskom prokletstvu? Ako je stvar u tome, hoće li ga Simon uspjeti na vrijeme poništiti i spasiti svoju sestru?

 Knjiga pretpostavki i nagađanja veličanstven je i dirljiv prvijenac autorice Erike Swyler. Roman je s engleskoga prevela Silvija Čolić.

X
Na zalihi
99,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

JA

Ovo je knjiga za svakoga tko nekoga voli. Otkrijte zašto!

40 kn

49 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.