Naslovnica knjige: KLUB OBOŽAVATELJA

Podijeli:

  • Broj stranica: 280
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407069
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

KLUB OBOŽAVATELJA

Goran Tribuson

Knjige Romani

Rubovi grada preplavljeni su pričama. Škvadre koje ga nastanjuju same su po sebi književni junaci. Tribusonov Klub obožavatelja, prvi put objavljen 2001. godine, književna je kritika primila pretiho. Kao da ne treba zabilježiti novu, a veliku, knjigu već hvaljenog pisca!

Četiri priče, povezane likom Bremze, ispričane su prvim licem jednog od njih, predanim, opreznim i sumnjičavim članom ekipe. Svojim odnosom prema prošlosti i govorenjem o sadašnjosti, Klub obožavatelja podsjeća na najbolje stranice autorovih romana Polagana predaja (1984.) i Povijest pornografije (1988.) te autobiografskog ciklusa Rani dani (1997.) i Trava i korov (1999.).

Pedesetogodišnjaci su skinuli traperice, zavezali komplicirani čvor kravate, teško se razboljeli i suočili s činjenicom da su obećanja bila isprazna i da je groteska još jedina stvar koja ima šanse u svijetu koji se tako ozbiljno i zdušno bavi sudbinom tuljana. Važno je biti u klubu. Priče o plinarskim veteranima s ruba najuže su središte prostora imenovanog suvremena hrvatska proza.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Pouzdajte se u sebe - Vodič kroz život

Promijenite misli i promijenili ste život!

49,90 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.