Kavalir Jole i Crvena Kraljica

Lois McMaster Bujold

Rasprodano
109,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Kavalir Jole i Crvena Kraljica

Lois McMaster Bujold

Cordelia Naismith Vorkosigan vraća se na planet koji joj je promijenio život…

Tri godine nakon smrti svog legendarnog supruga Arala, obudovjela potkraljica Sergyara Cordelia Vorkosigan spremna je krenuti sasvim novim životnim putem. Osim začeća nove djece od pohranjenog genetskog materijala nje i Arala, u mreži njezinih planova se, posve neočekivano, nađe i admiral sergyarske flote Oliver Jole. Dugogodišnjeg Aralovog ljubavnika to, između ostalog, dovodi i do prekretnice u karijeri. Za to vrijeme Miles Vorkosigan, jedan od vodećih istražitelja cara Gregora, na svoju ruku dolazi istražiti misterij koji doista nije mogao predvidjeti – vlastitu majku.

Planovi, oporuke i očekivanja isprepliću se u ovom iskričavom znanstveno-fantastičnom romanu u kojemu nove galaktičke tehnologije pomiču granice mogućega, mijenjajući pritom stara pravila, a Miles otkriva da budućnost nije ono što je očekivao. A nije ni prošlost!

Novi roman legendarne Lois McMaster Bujold, jedne od najcjenjenijih autorica svih vremena, višestruke dobitnice nagrada Hugo, Nebula i Locus, donosimo u prijevodu Dubravke Petrović. Kavalir Jole i Crvena Kraljica, po riječima same autorice, nije ratna priča, već priča o odraslima i kao takva predstavlja pravo osvježenje u žanru znanstvene fantastike koje će oduševiti već prekaljene obožavatelje Vorkosigan sage, ali i privući nove čitatelje željne kvalitetnog, zrelog štiva.

Ostale naslove u kategoriji fantasy potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 338
  • Godina izdanja: 2019
  • ISBN: 9789538230189
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 13 x 19 cm
  • Težina: 410 g
  • Nakladnik:Vorto Palabra
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti