Kapetan svih užitaka

Kresley Cole

Rasprodano
17,12 €
129,00 kn
5,31 €
40,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Kapetan svih užitaka

38,10 kn

Nema na zalihi

Podijeli:

Kapetan svih užitaka

Kresley Cole

KAPETAN SVIH UŽITAKA je prvi roman koji je napisala Kresley Cole, autorica planetarno poznate trilogije Ako se usudite, Ako prevarite i Ako poželite.

Odrastajući slobodno i nesputano na predivnom jedrenjaku svojega oca, američkog pomorskog kapetana, svojeglava Nicole Lassiter nikada se u životu nije susrela s nekom nesavladivom preprekom. Sve dok nije srela kapetana Dereka Sutherlanda. Njegovi vrući poljupci bude u njoj žudnju. No nakon zajednički provedene strastvene noći, krv joj uzavre nakon što uslijedi njegov prezir. Nicole se zavjetuje da će mu se osvetiti. Zato pomaže svojemu ocu da pobijedi Sutherlanda u važnom natjecanju visokih uloga: velikoj kružnoj utrci od Engleske do Australije.

Nicole je prisiljena odustati od svojega zamišljenog plana nakon što njezinog oca pogrešno optuže i zadrže u zatvoru. Unatoč tomu ostaje nepokolebljiva i odlazi na otvoreno more s očevim brodom. Ali planove joj osujeti oluja pa ona završi kao stvarna zatočenica na Sutherlandovu brodu. I dok joj razum govori da treba pobjeći, tijelo je potiče da se preda.

Kresley Cole jedna je od najpopularnijih suvremenih autorica ljubavnih romana. Njezina hit-trilogija Ako se usudite, Ako prevarite i Ako poželite zarobila je srca brojnih čitateljica, a roman Kapetan svih užitaka prvi je roman koji je napisala. Roman je prevela Dragana Grozdanić.

Ostale romane Kresley Cole potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 402
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419574
  • Strani naslov: Captain of all Pleasure
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 490 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

19,78   149,00 kn
29,04   218,83 kn
17,99   135,55 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.