KAMO TE SRCE VODI

Stephanie Laurens

Rasprodano
169,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

KAMO TE SRCE VODI

Stephanie Laurens

KAMO TE SRCE VODI

U krugovima londonskog visokog društva Penelope se pojavljuje samo da bi zadovoljila društvene norme. Barnaby se čak ni tome ne pokorava. Njezin ljubopitiv i nemirni duh traži više, a to pronalazi nesebično se brinući za djecu bez roditelja. Njegov briljantan um ne troši se u beskrajno dosadnim salonskim raspravama rezerviranim za plemenitu gospodu – on vrijeme provodi u raskrinkavanju i razbijanju najjačih kriminalnih organizacija u Londonu.

Napokon, sudbina ih spaja – četiri njezina štićenika netragom nestaju, a samo on može dokučiti gdje i kako započeti potragu. Barnaby Adair i Penelope  Ashford, pretražujući zajedno opskurne londonske četvrti, istodobno rješavaju okrutan zločin, ali i svoje sudbine… koje su nepovratno isprepletene i zauvijek zapečaćene.

Jer, što on pomisli, ona izgovara; gdje ona krene, on je slijedi; kad on nudi mnogo, ona traži još više… Oni su dva nezaboravna lika koji će vas poput vihora provesti kroz ovu beskompromisnu priču o strasti, prkosu, nadmetanju, uzimanju i davanju i, povrh svega, o žestokom i nesputanom ljubavnom izgaranju.

X
  • Broj stranica: 532
  • Godina izdanja: 2011
  • ISBN: 9789531410625
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 620 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.