Naslovnica knjige: Kamo si otišla, Bernardette?

Podijeli:

  • Broj stranica: 364
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531416955
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Kamo si otišla, Bernardette?

Maria Semple

Knjige Književnost Outlet Romani

Roman Kamo si otišla, Bernadette? donosi zabavnu i neodoljivo duhovitu priču o jednoj disfunkcionalnoj obitelji.

Bernadette Fox na zlu je glasu. Za Elgieja Brancha, čudo od djeteta zaposleno u Microsoftu, ona je urnebesna, lako zapaljiva, nadarena, nesređena supruga. Za druge majke, koje se okupljaju ispred škole dovozeći i odvozeći svoju djecu, ona je prava opasnost za okolinu. Za arhitektonske stručnjake ona je revolucionarna arhitektica. Za petnaestogodišnju Bee ona je najbolja prijateljica i, sasvim jednostavno, mama. Ali Bernadette odjednom nestane. A Bee mora krenuti na putovanje do kraja svijeta kako bi je pronašla.

Kamo si otišla, Bernadette? roman je koji tjera na čitanje, neodoljivo napisan, duboko potresan. To je priča o geniju koji ne zna pronaći svoje mjesto, priča o položaju majke i kćeri u ovome svijetu.
 
 „Likovi u ovom romanu doživljavaju, doduše, prave emocionalne boli, ali Semple ima toliko duha, mašte i sposobnosti da uviđa kako su njihove priče urnebesne. Progutao sam tu knjigu s nesputanim zadovoljstvom.“ – Jonathan Franzen

Maria Semple petnaest je godina radila u Los Angelesu kao televizijska scenaristica, između ostalog i na velikim uspješnicama kao što su Ellen, Saturday Night Live i Prikraćeni. Živi u Seattleu. 

X
Na zalihi
99,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

JA

Ovo je knjiga za svakoga tko nekoga voli. Otkrijte zašto!

40 kn

49 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.