Naslovnica knjige: Kako ukrotiti razvratnika

Podijeli:

  • Broj stranica: 348
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531413015
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

Kako ukrotiti razvratnika

Suzanne Enoch

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani

KAKO UKROTITI RAZVRATNIKA

Čestita guvernanta nikada ne smije ostati nasamo s muškarcem. Njezina reputacija mora biti besprijekorna bez najmanje naznake skandala. Ona ne smije otkrivati svoje emocije čak ni kad poslodavac prijeđe granicu lijepog ponašanja. Guvernanta nikada ne preispituje naredbe svoga poslodavca. Čak ni onda kad je on dovodi u iskušenje da zbog želje prijeđe dopuštene granice. Nikada, baš nikada, ne smije se zaljubiti u nekoga iz viših društvenih krugova. Posebice ne u razvratnika… Bez obzira na to koliko bi ubojiti mogli biti njegovi poljupci…

Je li Alexandra Gallant naučila lekciju ili će dan kada je stupila u dom zloglasnoga grofa Luciena Balfoura biti dan kada je potpisala ugovor s nečastivim i nepovratno uništila i posljednju mogućnost da vrati teško stečeni ugled u društvu?

 Suzanne Enoch jedna je od najpopularnijih američkih autorica ljubavnih romana. Naši su je čitatelji mogli upoznati čitajući roman Naputci o nedoličnom vladanju namijenjeni mladim gospođicama, Ponoćni susret, Grijeh i osjećaji, Skandal na dvoru, a romanom Kako ukrotiti razvratnika ukrotila je i srca nepopravljivih romantičara širom svijeta.

Ostale romane Suzanne Enoch potražite ovdje.

X
Rasprodano
139,00 kn
Pročitaj više

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.