Naslovnica knjige: KAKO SE IZLIJEČITI I OSTATI ZDRAV

Podijeli:

  • Broj stranica: 256
  • Godina izdanja: 2009
  • ISBN: 9789531405607
  • Uvez: meki
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 23.5 cm

KAKO SE IZLIJEČITI I OSTATI ZDRAV

Paul Lambillion

Knjige Zdrav život, sport

Živimo u vremenu velikih mentalnih i emocionalnih opterećenja. Krize s kojima smo suočeni na svim životnim razinama potiču nas na sve veću uporabu sredstava za smirenje kojima se nastojimo boriti protiv bolesti suvremenog načina života, poput kroničnog umora, iscrpljenosti ili depresija. Budući da takve bolesti najčešće nemaju patološki uzrok koji bi objasnio njihovu pojavu, za njih ne postoji odgovarajući tretman. No, poznato je da jednako napadaju i mlade i stare.

Na temelju svoje dugogodišnje uspješne prakse, Paul Lambillion u knjizi KAKO SE IZLIJEČITI I OSTATI ZDRAV predstavlja nam način na koji možemo riješiti te i druge zdravstvene tegobe. Obrazlažući važnost i utjecaj emocija na naše fizičko zdravlje, uvodi nas u vještinu kojom možemo postići cjelovito iscjeljenje.

Knjiga KAKO SE IZLIJEČITI I OSTATI ZDRAV sadržava mnoge vježbe temeljene na tehnikama disanja, vizualizacije i meditacije, te načine uporabe energetskih esencija u iscjeljenju. Također, sadržaj je popraćen brojnim primjerima iz prakse.

Pisana kao priručnik na putovanju prema zdravom životu, ova je knjiga mudar i koristan vodič kroz suvremeni život.

Rasprodano
30,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.