KAKO JE SVE POČELO

Kategorija: Povijest /
Rasprodano
296,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

KAKO JE SVE POČELO

Kategorija: Povijest /

Knjiga KAKO JE SVE POČELO povest će vas na nezaboravno putovanje kroz vrijeme i prostor te vam pomoći da otkrijete posve drugu stranu povijesti.

Zašto igraće karte na sebi imaju članove plemstva? Kako su izgledali Semiramidini viseći vrtovi? Što je zajedničko glumici Scarlett Johansson i plivačici Sanji Jovanović? A kako to da većina pop pjesama traje tri i pol minute? Način na koji živimo u suvremenom svijetu ima svoje korijene mnogo dublje u prošlosti. A priručnik Kako je sve počelo otkrit će vam zamršene i intrigantne političke, socijalne, vjerske i kulturne čimbenike koji su oblikovali svijet kakav danas poznajemo.

Saznajte zašto Freuda smatramo ocem psihoanalize iako on nije bio prvi koji je istraživao ljudski um. Istražite što je nagnalo japanske kamikaze da postanu ljudske žrtve za cara i domovinu. Doznajte zašto suvremeni proizvođači violina ne mogu postići Stradivarijevu kvalitetu… Prepuna zanosnih fotografija, crteža, karata i dijagrama, ova vrhunska knjiga pružit će vam novi, istraživački pogled na povijest te vam pomoći da sagledate činjenice i događaje iz novoga kuta. Razotkrijte misterije prošlosti i sadašnjosti i uživajte u vrhunskome štivu!

X
  • Broj stranica: 320
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531411080
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 22 x 28 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti