Naslovnica knjige: JESTE LI JOŠ UVIJEK SIGURNI DA STE SIGURNI?

Podijeli:

  • Broj stranica: 251
  • Godina izdanja: 2008
  • ISBN: 9789531402361
  • Uvez: meki
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 23.5 cm

JESTE LI JOŠ UVIJEK SIGURNI DA STE SIGURNI?

Saša Petar

Interliber Knjige Outlet Psihologija

Knjiga Jeste li još uvijek sigurni da ste sigurni? autora Saše Petra, Bone Marjanovića i Mate Laušića zaslužuje posebnu pozornost u cjelokupnoj hrvatskoj izdavačkoj ponudi. Zašto? Jednostavno zato što je različita i posebna – i to iz nekoliko razloga. Autori knjige Jeste li još uvijek sigurni da ste sigurni? se bave potpuno novim područjem – područjem sigurnosne kulture – koje je malo ili slabo zastupljeno u izdavačkim programima.

Koliko je to područje novo osjetit će već na prvom koraku stručnjaci – knjižari i knjižničari – jer će imati teškoće odrediti gdje staviti, na koju policu i kako klasificirati »Upute koje vam mogu spasiti život, zdravlje, imovinu i živote vaših najdražih«: u stručnu literaturu ili publicistiku, edukativni materijal ili praktičan priručnik. Najviše problema imat će s određivanjem područja: gdje spada sigurnosna kultura? Koje je to područje i kako klasificiramo ona znanja koja su nam potrebna kako bismo preživjeli, opstali, odnosno zaštitili sebe, svoju obitelj, dom i radni prostor od »grabežljivaca«, tj. kriminala i kriminalaca?

Na zalihi
30,00 kn
Interliber
15,00 kn
Dodaj u košaricu

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Mentalni izazovi

500 novih zadataka za veći IQ

Vaša cijena

40 kn

119 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.