Jedne čudesne večeri

Christina Dodd

Rasprodano
149,00 kn
40,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Jedne čudesne večeri

Christina Dodd

Roman JEDNE ČUDESNE VEČERI je predivna povijesna ljubavna priča i prvi dio trilogije o izgubljenim princezama američke spisateljice Christine Dodd.

Jednom davno…

U vihoru rata, tri mlade princeze bile su primorane u najvećoj tajnosti napustiti svoju malu voljenu domovinu, koja se nalazila visoko u Pirenejima. Ubrzo, izgubio im se svaki trag. Tako bi i ostalo, da se nije pojavio princ, koji je odlučio pronaći ih i dovesti ih kući.

Zabljesnut ljepotom neznanke koja se iznenada pojavila u njegovu malom gradu, Robert MacKenzie, jedan od najuglednijih i najmoćnijih škotskih plemenitaša, odlučuje se upustiti u pothvat kojemu se smatrao i više nego dorastao. Osvojit će njezinu naklonost, a zatim je iskoristiti za ostvarenje svojih ciljeva. No lijepa neznanka u kratkom vremenu uspijeva osvojiti njegovo srce… I pobuditi u njemu osjećaje za koje je mislio da su već odavno nestali. Očaran njome, Robert je spreman učiniti sve da bi je zadržao uz sebe. Nažalost, ljubav njegova života ima drukčije planove.

Našavši se u procijepu između potrebe da postupi u skladu s dužnosti i žudnje prema neodoljivo privlačnom škotskom lordu, princeza Clarice odlučuje se za privremeno rješenje. Pristat će sudjelovati u njegovu opasnom naumu. I za to kratko vrijeme, uživat će u njegovu strastvenom zagrljaju. A kad sve bude gotovo, i kad pravda napokon bude zadovoljena, vratit će se u svoju zemlju i udati  za princa, kao što se od nje i očekivalo. Bio je to dobar plan, no i najbolji planovi katkad krenu neočekivanim smjerom…

O autorici:

Christina Dodd američka je spisateljica poznata po svojim romanima, mahom uspješnicama s ljestvica New York Timesa. S više od 58 napisanih romana koji su prevedeni na više od dvadeset jezika ne prestaje oduševljavati čitatelje diljem svijeta. Romanima poput Oteta nevjesta, Bosonoga princeza, Vitez za pamćenje te Bio jednom jedan vitez našla je put i do srca hrvatskih čitateljica. Roman Jedne čudesne večeri prvi je dio serije o izgubljenim princezama, nakon kojeg slijede romani Bosonoga princeza i Oteta nevjesta.

Ostale naslove Christine Dodd potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 364
  • Godina izdanja: 2013
  • ISBN: 9789531415163
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.2 x 20 cm
  • Težina: 435 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.