Naslovnica knjige: JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO

Podijeli:

  • Broj stranica: 320
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419215
  • Strani naslov: Eat well, live long
  • Uvez: Tvrdi
  • Širina: 20 cm
  • Visina: 26 cm

JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO

Grupa autora

Knjige Zdrav život, sport

JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO je sveobuhvatan vodič koji nudi uvjerljive, znanstveno potkrijepljene dokaze o uskoj vezi između dobre hrane i dugog života.

Danas u prosjeku živimo dulje, ali i patimo od sve više različitih tegoba. Dobra je vijest da tome možemo stati na kraj. S knjigom Jedite zdravo, živite dugo još ćete mnogo godina uživati u izvrsnom zdravlju, vitalnosti te ukusnoj hrani. Ovaj priručnik otkrit će vam pravu istinu o hrani. Zapanjit će vas kako i koliko su marketing i globalna proizvodnja utjecali na to što i kako jedemo. Saznat ćete kako odabrati zdrave, a ukusne namirnice te kako malenim koracima možete temeljito unaprijediti svoje zdravlje. Dobit ćete i upute o tome kako sastaviti dnevne obroke, ali i savjete o tome za kojom hranom trebate posegnuti, a koju svakako trebate izbjegavati.

Knjiga Jedite zdravo, živite dugo razotkriva zablude te pruža jasne i pouzdane informacije o najboljem (i najgorem) od onoga što se nudi gdje god se prodaje hrana. Ova biblija dobre hrane za 21. stoljeće namijenjena je čuvanju vašega zdravlja i zdravlja onih koje volite.

U priručniku otkrijte:

ŠTO SE DOGODILO S NAŠOM HRANOM?
Iznimno zanimljiv i na mjestima šokantan pregled koji otkriva kako su masovni marketing i globalna proizvodnja promijenili svakodnevnu hranu, a i naše prehrambene navike.

PET PREHRAMBENIH NEPRIJATELJA
Neprijatelji dobre prehrane – među njima su “loše” masnoće, nezdravi šećeri i pretjerana prerada koja uklanja prirodne vrijednosti.

PET PREHRAMBENIH PRIJATELJA
Vaši prehrambeni junaci – uključujući sočno voće, kruh s hrskavom korom, zlatno maslinovo ulje i malo vina.

LAKI KORACI PREMA PROMJENI PREHRANE
Zdrave promjene iznenađujuće su jednostavne, a možete ih primijeniti na svaki obrok u danu, na posebne načine prehrane i na kontrolu tjelesne težine.

PREHRAMBENI VODIČ ZA DUGOVJEČNOST
Osnove o desetcima svakodnevnih namirnica – zdravstvene dobrobiti, što je najbolje kupovati, što valja izbjegavati, ideje za ukusne obroke i još mnogo toga.

Rasprodano
296,00 kn
Pročitaj više
Pregledaj listu želja

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Mentalni izazovi

500 novih zadataka za veći IQ

Vaša cijena

40 kn

119 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.