JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO

Grupa autora

Rasprodano
39,29 €
296 kn
Pročitaj više

JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO

37,42 

Nema na zalihi

Podijeli:

JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO

JEDITE ZDRAVO, ŽIVITE DUGO je sveobuhvatan vodič koji nudi uvjerljive, znanstveno potkrijepljene dokaze o uskoj vezi između dobre hrane i dugog života.

Danas u prosjeku živimo dulje, ali i patimo od sve više različitih tegoba. Dobra je vijest da tome možemo stati na kraj. S knjigom Jedite zdravo, živite dugo još ćete mnogo godina uživati u izvrsnom zdravlju, vitalnosti te ukusnoj hrani. Ovaj priručnik otkrit će vam pravu istinu o hrani. Zapanjit će vas kako i koliko su marketing i globalna proizvodnja utjecali na to što i kako jedemo. Saznat ćete kako odabrati zdrave, a ukusne namirnice te kako malenim koracima možete temeljito unaprijediti svoje zdravlje. Dobit ćete i upute o tome kako sastaviti dnevne obroke, ali i savjete o tome za kojom hranom trebate posegnuti, a koju svakako trebate izbjegavati.

Knjiga Jedite zdravo, živite dugo razotkriva zablude te pruža jasne i pouzdane informacije o najboljem (i najgorem) od onoga što se nudi gdje god se prodaje hrana. Ova biblija dobre hrane za 21. stoljeće namijenjena je čuvanju vašega zdravlja i zdravlja onih koje volite.

U priručniku otkrijte:

ŠTO SE DOGODILO S NAŠOM HRANOM?
Iznimno zanimljiv i na mjestima šokantan pregled koji otkriva kako su masovni marketing i globalna proizvodnja promijenili svakodnevnu hranu, a i naše prehrambene navike.

PET PREHRAMBENIH NEPRIJATELJA
Neprijatelji dobre prehrane – među njima su “loše” masnoće, nezdravi šećeri i pretjerana prerada koja uklanja prirodne vrijednosti.

PET PREHRAMBENIH PRIJATELJA
Vaši prehrambeni junaci – uključujući sočno voće, kruh s hrskavom korom, zlatno maslinovo ulje i malo vina.

LAKI KORACI PREMA PROMJENI PREHRANE
Zdrave promjene iznenađujuće su jednostavne, a možete ih primijeniti na svaki obrok u danu, na posebne načine prehrane i na kontrolu tjelesne težine.

PREHRAMBENI VODIČ ZA DUGOVJEČNOST
Osnove o desetcima svakodnevnih namirnica – zdravstvene dobrobiti, što je najbolje kupovati, što valja izbjegavati, ideje za ukusne obroke i još mnogo toga.

X
  • Broj stranica: 320
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419215
  • Strani naslov: Eat well, live long
  • Uvez: Tvrdi
  • Dimenzije: 20 x 26 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.