HRANOM PROTIV RAKA

Beliveau/Gingras

Rasprodano
50,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

HRANOM PROTIV RAKA

Beliveau/Gingras

Iako su znanstvenici danas još uvijek u potrazi za tretmanom koji bi na siguran način mogao izliječiti rak u njegovim raznim oblicima, svi oni već mnogo godina znaju da se najradikalnija bitka protiv te užasne bolesti odvija na području prevencije. Brojna su klinička istraživanja već pokazala da povećano konzumiranje biljnih proizvoda, naime voća i povrća, predstavlja ključni faktor smanjenja rizika obolijevanja od raka.

Što je još bolje, neke namirnice imaju sposobnost ubijanja mikrotumora u samom njihovom korijenu, prije negoli postanu prijetnja i razviju se u istinski rak. Najnovija istraživanja su pokazala da, uz voće i povrće, i neke druge namirnice, kao što su zeleni čaj, crno vino ili čokolada, sadrže velike količine antikancerogenih sastojaka. Svakodnevni unos tih raznovrsnih namirnica jednostavan je i djelotvoran način borbe protiv nastanka i napredovanja raka.

Knjiga Hranom protiv raka iznosi ova najnovija otkrića. Nakon što su jednostavno objasnili što je to rak i kako se razvija, doktori Richard Béliveau i Denis Gingras izlažu konkretne učinke primijenjene prehrane u svakodnevnoj borbi protiv ove bolesti. Zahvaljujući ovoj knjizi, ono što jedete više nikada nećete gledati na isti način!

X
  • Broj stranica: 214
  • Godina izdanja: 2007
  • ISBN: 9789531401340
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 21 x 21 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA