Haljina

Sophie Nicholls

Na zalihi
129,00 kn
60,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Haljina

Sophie Nicholls

Suveremena engleska književica Sophie Nicholls u svojem prvom romanu HALJINA pripovijeda šarmantnu, ali i dirljivu priču o majci i kćeri koje veže neraskidiva ljubav nad koju se natkriva mračna tajna koja bi mnogo toga mogla promijeniti. Ovaj sjajni roman savršeno je štivo za sve obožavateljice vintage mode i ljubiteljice neočekivanih ljubavnih priča.

Jednog siječanjskog dana u York će doći dvije neobične žene. Fabia Moreno i njezina kći Ella. U tom su gradu odlučile otvoriti dućan čarobne vintage odjeće. No zašto su došle?

Fabia ne želi samo prodavati divne haljine ženama koje će u njima uživati nego i pobjeći od prošlosti koja je proganja. I Ella se želi uklopiti u novi život, no neki i nisu presretni zbog njihova dolaska. Hoće li Fabia uspjeti zanemariti predrasude koje se pred njom pojavljuju? Koju to mračnu tajnu ona krije? A imaju li svilene podstave i nevidljivi šavovi na haljinama koje prodaje neke tajne moći ili se to samo tako čini? Ali osim Fabije i Elle svoje priče ispričat će i cipele s leopardovim uzorkom, večernje haljine i skupocjeni šalovi.

Roman Haljina je s engleskoga prevela Aleksandra Barlović.

Ostale romane iz kategorije ljubavni romani potražite ovdje.

X

RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Predivna priča o dvije žene, majci i kćeri, o ljubavi koju je nemoguće raskinuti. Dirljiva priča koja će vas osvojiti odmah na prvoj stranici. Priča s mračnom tajnom, koja ako se otkrije mogla bi mnogo toga promijeniti.više
  • Broj stranica: 276
  • Godina izdanja: 2019.
  • ISBN: 9789531424936
  • Strani naslov: The Dress
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 335 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA