Naslovnica knjige: GUERNICA

Podijeli:

  • Broj stranica: 432
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531407625
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.7 cm
  • Visina: 19 cm

GUERNICA

Dave Boling

Knjige Književnost Romani

Godine 1935. Miguel Navarro upada u sukob sa španjolskom Civilnom gardom pa, namjeravajući okrenuti novu stranicu u životu, bježi iz ribarskog sela Lekeitio u Guernicu, središte baskijske kulture i tradicije. Stigavši onamo, pronalazi više od novog života – pronalazi nekog za koga vrijedi živjeti.

Miren Ansotegui je karizmatična, dražesna plesačica koju upoznaje u Guernici, a njih dvoje pronalaze ljubav koju, uvjereni su, ništa ne može uništiti. Guernica je epski roman s velikom ljubavnom pričom koji mnogi već uspoređuju s Mandolinom Kapetana Corellija i Engleskim pacijentom, smješten u baskijskom gradiću Guernici u doba kada ga je razorila njemačka vojna avijacija uoči Drugoga svjetskog rata.

Roman je bogat povijesnim podacima čarobnoj baskijskoj regiji, a Crveni barun, pripadnici Luftwaffea, pa čak i Picasso pojavljuju se kao likovi u priči koja prati sudbinu obitelji Navarro u prvim desetljećima dvadesetoga stoljeća.

Rasprodano
25,00 kn
Pročitaj više
Pregledaj listu želja

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Mentalni izazovi

500 novih zadataka za veći IQ

Vaša cijena

40 kn

119 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.