Naslovnica knjige: GLJIVE U DŽEPU

Podijeli:

  • Broj stranica: 384
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531412926
  • Uvez: meki
  • Širina: 18.5 cm
  • Visina: 16.5 cm

GLJIVE U DŽEPU

Bruno Tessaro

Knjige Priroda Publicistika

Komplet GLJIVE U DŽEPU ne smije propustiti nijedan zaljubljenik u gljive koji slobodno vrijeme provodi tumarajući šumama u potrazi za ukusnim primjercima.

Volite brati gljive, a još ih više volite vidjeti u svom loncu? Tada će vam izvrsno poslužiti komplet koji se sastoji se od cjelovitog i sažetog priručnika za džepnu upotrebu i brzo prepoznavanje gljiva te praktičnoga gljivarskog nožića i četkice. Knjižica obuhvaća 160 analitičkih kartica, raspoređenih prema klasifikaciji roda. Za svaku su vrstu gljive navedeni stanište, doba rasta, njezine karakteristike te, u slučaju jestivih gljiva, organoleptička vrijednost, izražena kao izvrsna, dobra ili osrednja. Uz to, na svakoj se kartici mogu naći zanimljivosti i neobičnosti u vezi s pojedinom vrstom.

U kompletu GLJIVE U DŽEPU napokon imate na jednom mjestu sve što vam je potrebno na terenu: praktičan vodič idealnog džepnog formata koji obiluje informacijama o raznim vrstama gljiva i uvijek vam je nadohvat ruke te koristan džepni nožić za branje i čišćenje gljiva.

Stručna redaktura: prof. dr. sc Romano Božac

Rasprodano
139,00 kn
70,00 kn
Pročitaj više

Super cijena!

Pogledaj ponudu

Super cijena!

Mentalni izazovi

500 novih zadataka za veći IQ

Vaša cijena

40 kn

119 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.