Naslovnica knjige: Glasnik, vlasnik, hodočasnik

Podijeli:

  • Broj stranica: 274
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531416887
  • Uvez: meki
  • Širina: 12.8 cm
  • Visina: 18.8 cm

Glasnik, vlasnik, hodočasnik

Pavao Pavličić

Knjige Književnost Outlet Romani

Kada je imao samo pet godina, a bilo je to 1991. godine, Dinko je bio prisiljen otići iz Vukovara. S roditeljima je završio u Danskoj, a sad tamo i studira. Prvi se put vraća u Vukovar, obilazi ruševine svoje kuće, želi posjetiti baku. U napuštenoj kući na zidu ugleda mjesto na kojemu je visjela slika koja mu je neobično važna i želi je pronaći. Tragovi upućuju na to da je slika završila u Zagrebu i Dinko već ujutro kreće na put.

No put koji će morati prevaliti da bi sliku našao bit će pun prepreka. Pri tome susreće iscjelitelje, navijačke skupine, vegetarijance, prosvjednike i druge pojave koje čine naš društveni krajolik. Putem, dakako, nađe i djevojku. Otkrije kakva je sudbina slike koju traži i potom se vrati u Vukovar, gdje ga čeka još nekoliko važnih otkrića.
 
Roman Pavla Pavličića Glasnik, vlasnik, hodočasnik nije krimić, no čita se jednakom nestrpljivošću baš kao i da jest. Prepun je obrata, napetih i neočekivanih situacija i nije ga lako ispustiti iz ruku. U zanimljivoj priči autor će okrznuti, pa ako treba i podbosti, i mnoge društvene slabosti kojima smo okruženi i kojima se smijemo ili se nad njima zgražamo. No malotko o njima govori javno. Pavličić je i dalje majstor pripovijedanja, a ovaj roman oduševit će podjednako one koji ga cijene kao autora dobroga krimića, kao i one koji vole sve njegove druge žanrove.    

Ostale naslove Pavla Pavličića potražite ovdje.

Na zalihi
99,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Neki to vole vruće

Romantičan, zabavan i strastven roman koji će vas prikovati za svoje vruće stranice do posljednjeg retka.

30 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.