Naslovnica knjige: GLAD KAO NIJEDNA DRUGA

Podijeli:

  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531415583
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

GLAD KAO NIJEDNA DRUGA

Kresley Cole

Ljubavni romani

GLAD KAO NIJEDNA DRUGA

– prvi roman iz serije “Kad padne noć”

EROTSKA PRIČA O ŽESTOKOM VUKODLAKU i VAMPIRICI, nevjerojatne srodne duše čija će strast testirati granice života i smrti.

Autorica bestselera New York Timesa donosi nam priču o neutaživoj žudnji koja će spasiti srce i ozdraviti tijelo očajnom ratniku klana Lykae…

Nakon što ga je godinama mučila vampirska horda, Lachlain MacRieve, predvodnik klana Lykae, razbjesni se kad dozna da je životna družica koju je čekao tisuću godina poluvampirica. Pažena i mažena Emmaline Troy napušta dom kako bi otkrila istinu o roditeljima, ali kad je snažni Lykae prepozna kao družicu i silom je odvede do obiteljskoga dvorca u Škotskoj, njezin se strah prema pripadnicima klana Lykae – i njihovim mračnim požudama – smanjuje, dok on započinje polagano i opako zavođenje kojim utažuje i svoje skrivene želje.

Eterična poluvampirica Emmaline nekako uspijeva prigušiti bijes koji gori u Lachlainu, ali kada davno zlo iz njezine prošlosti izbije na površinu, njihova žudnja produbit će se u obostranu ljubav koja će ratniku podariti mir, a nježnu ljepoticu pretvoriti u ratnicu za koju je bila predodređena…

Na zalihi
119,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.