Naslovnica knjige: Glad kao nijedna druga

Podijeli:

  • Broj stranica: 352
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531415583
  • Uvez: meki
  • Širina: 14.2 cm
  • Visina: 20 cm

Glad kao nijedna druga

Kresley Cole

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani Outlet

GLAD KAO NIJEDNA DRUGA, prvi roman iz vampirske serije Kad padne noć, strastvena je priča o neutaživoj žudnji koja će spasiti srce i ozdraviti tijelo mitskog ratnika…

Nakon što ga je godinama mučila vampirska horda, Lachlain MacRieve, predvodnik klana Lykae, razbjesni se kad dozna da je životna družica koju je čekao tisuću godina poluvampirica. Pažena i mažena Emmaline Troy napušta dom kako bi otkrila istinu o roditeljima. No kad je snažni Lykae prepozna kao družicu i silom odvede do obiteljskoga dvorca u Škotskoj, njezin se strah prema pripadnicima klana Lykae – i njihovim mračnim požudama – smanjuje. A on započinje polagano i opako zavođenje kojim utažuje i svoje skrivene želje.

Eterična poluvampirica Emmaline nekako uspijeva prigušiti bijes koji gori u Lachlainu. Kad davno zlo iz njezine prošlosti izbije na površinu, njihova žudnja produbit će se u obostranu ljubav. Ljubav koja će ratniku podariti mir… A nježnu ljepoticu pretvoriti u ratnicu za koju je bila predodređena…

Glad kao nijedna druga je prvi roman intrigantne serije Kad padne noć  Kresley Cole. Iako je karijeru počela pišući povijesne ljubavne romane, pravi je uspjeh doživjela tek nakon izlaska romana Glad kao nijedna druga koji je ubrzo postao veliki bestseler! Uživajte u uzbudljivoj priči o neutaživoj žudnji divljeg vukodlaka i čarobne vampirice… Netipičnih srodnih duša čija strast testira granice života i smrti!

Ostale romane Kresley Cole potražite ovdje.

Na zalihi
119,00 kn
29,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Moć pozitivnog mišljenja

Najpoticajniji svjetski bestseller

79,00 kn

99 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.