Naslovnica knjige: ELIZABETH JE NESTALA

Podijeli:

  • Broj stranica: 301
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531418607
  • Strani naslov: Elizabeth is missing
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

ELIZABETH JE NESTALA

Emma Healey

Kriminalistički romani

ELIZABETH JE NESTALA

Kako riješiti zločin kad više nemaš moć pamćenja?

Maud je zaboravna. Skuha šalicu čaja i zaboravi ga popiti. Ode u trgovinu i više ne zna što je došla kupiti. Kad se vrati kući, vlastiti joj je dom zastrašujuće neprepoznatljiv — a ponekad joj se učini i da joj je kći Helen potpuna neznanka.
Ali Maud je ipak u jedno sigurna: njezina prijateljica Elizabeth je nestala. Tako je zapisano na bilješci u njezinom džepu. I bez obzira na to tko joj sve govori neka ne zabada nos gdje mu nije mjesto, da digne ruke, da začepi usta, Maud će stvar istjerati do kraja.
Jer negdje u dubinama Maudina oštećena uma leži odgovor na neriješen zločin star sedamdeset godina. Slučaj na koji su svi zaboravili.
Svi, osim Maud…

Eliazbeth je nestala britanska je književna senzancija 2015. godine koja se već više od 10 mjeseci ne spušta s prvih 10 mjesta najprodavanijih knjiga britanskog Amazona. Ova knjiga slijedi globalni trend romana koji su proslavile knjige Nestala i Djevojka u vlaku. Priča je to dementnoj starici koju zbog toga poremećaja odbacuje i okolina i obitelj no kojoj se u podsvijesti počinju javljati sjećanja na zločin koji se dogodio prije sedamdesetak godina. Roman je nagrađen uglednom nagradom Costa za najbolji prvi roman a auorici se priznaju i vrhunski literarni dometi iako se čini da se radi o primarno kriminalističkom žanru.

POTRAŽITE U SVIM BOLJIM KNJIŽARAMA!!!

CIJENA: 99,00  kn

Ovaj naslov možete naručiti i na mail info@mozaik-knjiga.hr ili na broj telefona 0800 10 11

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.