Naslovnica knjige: Društvena životinja

Podijeli:

  • Broj stranica: 442
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412070
  • Uvez: meki
  • Širina: 17.5 cm
  • Visina: 25 cm

Društvena životinja

David Brooks

Filozofija Knjige Outlet Publicistika

U knjizi DRUŠTVENA ŽIVOTINJA David Brooks, slavni kolumnist New York Timesa, kroz seriju priča iz života njujorškog multietničkog bračnog para – Harolda i Erice, vješto opisuje čovjekov životni put, izvore njegova ponašanja te što ga čini onakvim kakav jest.

Koristeći se bogatstvom trenutačnih istraživanja mnoštva znanstvenih disciplina, Brooks prati Harolda i Ericu od dojenačke dobi do škole; od odisejske faze života koja određuje mladalaštvo sve do granica siromaštva; od prirode veza, ljubavi i predanosti do naravi uspješnog vodstva.

Otkriva nam duboke društvene aspekte našeg uma i razotkriva predrasude suvremene kulture koja precjenjuje značaj racionalizma, individualizma i kvocijenta inteligencije. Usput razbija konvencionalne definicije uspjeha, opisujući model kulture temeljene na povjerenju i poniznosti.

Što je zaslužno za naš uspjeh? Koliko su bitni naši odnosi s drugim ljudima? Kakvu ulogu u našem životu ima svijest, a kakvu podsvijest? Knjiga Društvena životinja maestralno je djelo o uspjehu, ljubavi, sreći, ambicijama, društvenosti, razlikama među spolovima, kulturama i težnjama ljudskog duha. Promijenit će način na koji vidite sami sebe i način na koji promatrate svijet.

Ostale naslove Davida Brooksa potražite ovdje.

Rasprodano
199,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.