Društvena životinja

David Brooks

Kategorija: Filozofija / Knjige / Publicistika /
Rasprodano
199,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

Društvena životinja

David Brooks

Kategorija: Filozofija / Knjige / Publicistika /

U knjizi DRUŠTVENA ŽIVOTINJA David Brooks, slavni kolumnist New York Timesa, kroz seriju priča iz života njujorškog multietničkog bračnog para – Harolda i Erice, vješto opisuje čovjekov životni put, izvore njegova ponašanja te što ga čini onakvim kakav jest.

Koristeći se bogatstvom trenutačnih istraživanja mnoštva znanstvenih disciplina, Brooks prati Harolda i Ericu od dojenačke dobi do škole; od odisejske faze života koja određuje mladalaštvo sve do granica siromaštva; od prirode veza, ljubavi i predanosti do naravi uspješnog vodstva.

Otkriva nam duboke društvene aspekte našeg uma i razotkriva predrasude suvremene kulture koja precjenjuje značaj racionalizma, individualizma i kvocijenta inteligencije. Usput razbija konvencionalne definicije uspjeha, opisujući model kulture temeljene na povjerenju i poniznosti.

Što je zaslužno za naš uspjeh? Koliko su bitni naši odnosi s drugim ljudima? Kakvu ulogu u našem životu ima svijest, a kakvu podsvijest? Knjiga Društvena životinja maestralno je djelo o uspjehu, ljubavi, sreći, ambicijama, društvenosti, razlikama među spolovima, kulturama i težnjama ljudskog duha. Promijenit će način na koji vidite sami sebe i način na koji promatrate svijet.

Ostale naslove Davida Brooksa potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 442
  • Godina izdanja: 2012
  • ISBN: 9789531412070
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 17.5 x 25 cm
  • Težina: 905 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

119,90 kn 107,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA