Naslovnica knjige: DLAKAVA LJUBAV

Podijeli:

  • Broj stranica: 162
  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531424356
  • Uvez: Meki
  • Širina: 12.5 cm
  • Visina: 19 cm

DLAKAVA LJUBAV

Nives Madunić Barišić

Romani

Roman Dlakava ljubav nastavak je ciklusa detektivskih romana o istražitelju psu Melkioru i djevojčici Tari. Ovoga puta u središtu pozornosti je detektiv Melkior i njegov odnos prema zaljubljivanju. Posesivnost i ljubomora glavne su teme romana koji kroz priču o zaljubljivanju govori i o slobodi kao pravoj mjeri ljubavi.

Nives Madunić Barišić je urednica i dramaturginja na HRT-u te nagrađivana autorica nekoliko dramskih tekstova, izvođenih na radiju i u kazalištu.  Za djecu je napisala nekoliko igrokaza: Mala zelena gusjenica, Naša je mama postala zmaj, Ispod zvončića se rodio kraljević i Luzer ili faca. Napisala je i romane Tajna čokoladnih bombona, Lunapark, Dlakava ljubav i Mrak ili strah. Objavljuje priče u časopisima za djecu Prvi izbor i Radost.

Voli pisati i za radio te je glavnina njezinih djela za odrasle izvedena upravo u programima HRT-a. U književnim časopisima objavila je nekoliko pripovjedaka. Jedna od njih uvrštena je i u antologiju hrvatske ženske kratke priče Svaka priča na svoj način. Kazalište je mjesto u kojem odrasta, ali nikako da odraste pa je stoga baš tamo napravila i nekoliko vještijih dramaturgija. Primila je i nagrade za svoj rad, ali za njih još ne mora imati posebnu policu. Premda ne voli previše isticati svoje mjesto pod suncem, ipak se rado hvali da je mama dvjema djevojčicama, kao da je to njezin najveći uspjeh.

Ostale naslove Nives Madunić Barišić potražite ovdje.

Na zalihi
79,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.