Naslovnica knjige: DJEVOJKA IZ SUSJEDSTVA

Podijeli:

  • Broj stranica: 360
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN: 9789531419703
  • Strani naslov: The girl next door
  • Uvez: meki
  • Širina: 1.4 cm
  • Visina: 2 cm

DJEVOJKA IZ SUSJEDSTVA

Ruth Rendell

Kriminalistički romani

DJEVOJKA IZ SUSJEDSTVA

INTRIGANTAN I NEODOLJIV HIT-KRIMIĆ

Posljednji objavljeni roman jedne od najznačajnijih autorica kriminalističkih romana – Ruth Rendell

SADRŽAJ:

Prije početka Drugog svjetskog rata, ispod zelenih livada u Loughtonu, u Essexu, iskopana je mračna mreža tunela. Skupina djece ih otkriva. Igraju se u njima. Oni postaju njihovo tajno mjesto.
Sedamdeset godina kasnije, svijet se promijenio. Građevinari su preobrazili ruralni krajolik. Prijatelji iz napola zapamćenog svijeta poženili su se, umrli, razboljeli, odselili ili nestali.
Radovi na novoj kući po imenu Warlock otkrivaju jezovitu tajnu, zakopanu prije cijelog jednog života, i umoran detektiv, zaokupljeniji novijim zločinima, mora istražiti slučaj mogućeg ubojstva.
U svim svojim romanima Ruth Rendell zaranja duboko ispod površine kako bi istražila tajne ljudske psihe. Međusobno povezani tuneli u Loughtonu u Djevojci iz susjedstva ne vode do
jednog odredišta. Ali odnosi koji su u njima nastali i incidenti koji su se dogodili imaju dubok utjecaj – ne samo na preživjele, nego i u iskapanju prave prirode zagonetne prošlosti.

PROČITAJTE PRVA DVA POGLAVLJA OVDJE:

Na zalihi
99,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.