Djed Mraz darove nosi

Sanja Pilić

Rasprodano
7,95 €
59.9 kn
6,64 €
50 kn
Pročitaj više

Djed Mraz darove nosi

6,32 

Nema na zalihi

Podijeli:

Djed Mraz darove nosi

Sanja Pilić

Slikovnica DJED MRAZ DAROVE NOSI prava je božićna priča iz pera djeci omiljene spisateljice Sanje Pilić.

Božić je pred vratima. Jurica je naučio pisati i jedva čeka napisati pismo Djedu Mrazu u kojem će pobrojati sve darove koje očekuje pod borom. Mala sestra Zlatka ima svoje želje i moli Juricu da i za nju napiše pismo. Jurici se ne da pisati sve Zlatkine želje kako bi on dobio više darova. A što će učiniti Djed Mraz kad mu stignu pisma?

Sanja Pilić rođena je 1954. godine u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu.  Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom.  Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.  Živi i radi u Zagrebu.

Ostale naslove Sanje Pilić potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 20
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531418584
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 24.5 x 24.5 cm
  • Težina: 395 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.