Naslovnica knjige: Divlji svijet savane – bojanka za odrasle

Podijeli:

  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2016
  • ISBN: 9789531419413
  • Strani naslov: WILD SAVANNAH
  • Uvez: meki
  • Širina: 2.5 cm
  • Visina: 2.5 cm

Divlji svijet savane – bojanka za odrasle

Millie Marotta

Hobi i uradi sam Knjige Outlet Veliko zimsko sniženje

DIVLJI SVIJET SAVANE još je jedna pustolovna bojanka Millie Marotte, autorice Životinjskoga carstva i Zemlje tropskih čudesa!

Otkrijte divlji svijet savane u ovoj bojanci za odrasle i bojenjem oživite ptice i zvijeri koje se skrivaju u visokim travama. Autoričine upečatljive ilustracije navest će vas da zgrabite bojicu, bilo da je u pitanju bojanje stada gnuova ili zapanjujućeg guštera ogrličara. Upoznajte svijet savane uz pomoć flomastera i bojica puštajući mašti na volju!

Bojanke za odrasle postale su popularne u Francuskoj, no ubrzo se taj trend ubrzo munjevito proširio svijetom. Bojenje ne samo kod djece, već i kod odraslih razvija maštu i umiruje te nam pomaže da zaboravimo na probleme. Crteži za odrasle malo su zahtjevniji i detaljniji, a njihovim bojenjem otkrit ćete nova zadivljujuća mjesta u svojoj mašti. Bojanke za odrasle Millie Marotte jedne su od najljepših i najinspirativnijih na tržištu.

Ostale bojanke za odrasle Millie Marotte potražite ovdje.

X
Rasprodano
89,00 kn
20,00 kn
Pročitaj više

HIT!

Pogledaj ponudu

HIT!

Nemirna krv peti je roman o Strikeu i Robin, najupečatljiviji je i najuzbudljiviji dosad. Čudesno zapetljan, ostavit će vas bez daha.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.