Naslovnica knjige: Divlje srce

Podijeli:

  • Broj stranica: 268
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417303
  • Uvez: meki
  • Širina: 14 cm
  • Visina: 20 cm

Divlje srce

Robert Goolrick

Knjige Književnost Ljubavni i erotski romani Outlet

Divlje srce je zarazan i pomalo starinski roman o nedopuštenoj strasti i dobrom čovjeku koji se nađe na pogrešnom putu.

Ljeto je 1948. godine. U uspavanom gradiću Brownsburgu pojavljuje se zgodan, karizmatičan stranac Charlie Beale. On se se nedavno vratio iz Europe gdje je ratovao. Sa sobom donosi samo dva kovčega: u jednom je nekoliko njegovih osobnih stvari, uključujući i komplet dobrih mesarskih noževa, a drugi je prepun novca. Charlie će se ubrzo zaposliti u maloj mesnici i postati omiljena osoba u malom gradu. Postat će sportski trener i gotovo član obitelji vlasnika mesnice. No i on će se spotaknuti kada bude poželio nešto što mu ne pripada, kada poželi ljubav tuđe žene. Lavina događaja zaprepastit će mali grad, ali ništa se više neće moći popraviti. Omiljeni došljak postat će osoba oko koje će se lomiti koplja.

U romanu Divlje srce autor Robert Goolrick s lakoćom ispisuje stranice bezvremenske, erotikom nabijene priče o nedopuštenoj strasti. Nakon senzacionalnog uspjeha njegova romana Pouzdana žena, također prevedenog na hrvatski, ovom uspješnicom ponovno je oduševio čitatelje i potvrdio status odličnog pripovjedača. Roman je s engleskoga prevela Nada Mirković.

Ostale naslove Roberta Goolricka potražite ovdje.

X
Rasprodano
119,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.