Naslovnica knjige: DISCIPLINA

Podijeli:

  • Broj stranica: 424
  • Godina izdanja: 2009
  • ISBN: 9789531406185
  • Uvez: meki
  • Širina: 16.5 cm
  • Visina: 23.5 cm

DISCIPLINA

William Sears, Martha Sears

Knjige Roditeljstvo i odgoj

DISCIPLINA je još jedna uspješnica autora knjige Povezujuće roditeljstvo koja donosi sve o pravilnom discipliniranju djece na jednome mjestu!

Odgojite sretno, dobro prilagođeno dijete lijepog ponašanja! U jedinstvenom priručniku Disciplina dr. Bill i Martha Sears, stručnjaci s područja pedijatrije čije su knjige o porodu, bebama i roditeljstvu postale širom svijeta hvaljeni bestseleri, objašnjavaju što možete učiniti kako biste oblikovali djetetovo ponašanje kako bi lijepo vladanje nastalo prirodno.

Searsovi nude jasne, praktične savjete o tome kako riješiti probleme ponašanja, ali i, što je još važnije, kako ih spriječiti. Oslanjajući se na 30 godina iskustva, i kao stručnjaka u njezi djece i kao roditelja osmero djece, knjiga Disciplina će kod vas stvoriti samopouzdanje u vlastite sposobnosti kako biste ispravljali neželjena ponašanja, poticali lijepo ponašanje i usadili vrijednosti koje će pomoći da vaša djeca postanu moralno pismena.

Ostale naslove Williama i Marthe Sears potražite ovdje.

Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.