Naslovnica knjige: DESERTI

Podijeli:

  • Broj stranica: 96
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414760
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 0.1 cm
  • Visina: 15.5 cm

DESERTI

Academia Barilla

Kuhanje

DESERTI

Academia Barilla odabrala je za vas 40 talijanskih recepata za deserte i slastice pomno pazeći na omjer tradicije, maštovitosti i inovativnosti.

Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, deserti koji su s godinama prerasli u poslastice cijeloga talijanskog naroda – poput cannola – remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta; izvorne pastiere – uskršnje pite, jednoga od napuljskih simbola sreće; rustikalne sbrisolone – mrvičastoga kolača od badema, neprikosnovenoga ponosa Mantove; i krepkoga pijemontskoga boneta, čvrstoga pudinga od amaretta. Osim tradicionalnih recepata , uživajte i u novijim poslasticama kao što su uključili tiramisù ili razne granite, kreme ili torte.

Dobar tek!

Na zalihi
49,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.