U kuharici DESERTI poznati talijanski kulinarski centar Academia Barilla za vas je odabrao 40 talijanskih recepata za deserte i slastice pomno pazeći na omjer tradicije, maštovitosti i inovativnosti.
Gotovo svi deserti u ovoj knjizi najbolje su od svake regije, slastice koje su s godinama prerasli u poslastice cijeloga talijanskog naroda – poput cannola – remek-djela sicilijanskoga umijeća izrade slatkoga tijesta; izvorne pastiere – uskršnje pite, jednoga od napuljskih simbola sreće; rustikalne sbrisolone – mrvičastoga kolača od badema, neprikosnovenoga ponosa Mantove; i krepkoga pijemontskoga boneta, čvrstoga pudinga od amaretta. Osim tradicionalnih recepata, uživajte i u novijim poslasticama kao što su uključili tiramisù ili razne granite, kreme ili torte.
Zavirite u ovu kuharicu i otkrijte tajne nenadmašnih talijanskih slastica!
- Broj stranica: 96
- Godina izdanja: 2014
- ISBN: 9789531414760
- Uvez: tvrdi
- Dimenzije: 0.1 x 15.5 cm
- Težina: 200 g