Naslovnica knjige: Čarolija valcera CD

Podijeli:

  • ISBN: 3858887652402

Čarolija valcera CD

Nekategorizirane

Na glazbenoj kolekciji ČAROLIJA VALCERA na 5 vrhunskih CD-a naći ćete 90 najljepših i najpoznatijih valcera čije će vas melodije očarati.

Čak njih 14 napisao je znameniti Johann Strauss mlađi, austrijski skladatelj poznat i kao “kralj valcera”, čija je skladba Na lijepom plavom Dunavu zbog svoje ljepote i popularnosti postala neslužbena himna grada Beča.

Osim Straussa i valcera koji su zauvijek proslavili taj grad na Dunavu, ova iznimna kompilacija donosi i skladbe drugih klasičnih skladatelja, kao i one iz različitih krajeva svijeta. A melodije ovjekovječene na filmskome platnu u uspješnicama kao što su Moulin Rouge, Moje pjesme, moji snovi, Snjeguljica i sedam patuljaka potaknut će vas da obujete svoje plesne cipelice i zaplešete uz taktove ove nezaboravne glazbe.

U iznimnoj kompilaciji ČAROLIJA VALCERA doista će uživati cijela obitelj. Dok su neke pjesme svečanije i laganije, druge su veselije i razigrane što ovu kolekciju čini idealnom glazbenom pozadinom za mnoge prilike: tihe večeri s obitelji ili prijateljima, romantične večere, čitanje, vožnju… ili zabavu i ples u dvoje.

CD-kolekcija Čarolija valcera sadrži 5 CD-a:

1. Slavni Straussovi valceri, Vječni valceri
2. Slavni valceri iz opereta, Bečki sjaj
3. Slavni valceri iz filmskih hitova, Slavni valceri iz poznatih mjuzikla
4. Slavni klasični valceri, Valceri za vječnost
5. Valceri iz cijelog svijeta, Romantični valceri

X
Rasprodano
228,00 kn
Pročitaj više

RASPRODAJA

Pogledaj ponudu

RASPRODAJA

Naslovi po vrlo pristupačnim cijenama, sniženim do čak 90%.

.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.