Brat slavnijeg Jacka

Barbara Trapido

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /
Na zalihi
119,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Brat slavnijeg Jacka

Barbara Trapido

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /

Brat slavnijeg Jacka, iznimno hvaljen prvijenac Barbare Trapido, moderna je ljubavna priča koja će vas osvojiti  šarmom, duhovitošću i inteligencijom.

Katherine prati modu, živi u predgrađu i u osamnaestoj godini dospijeva u središte neuobičajenog doma profesora Jacoba Goldmana i njegove velike, ekscentrične obitelji. Dok njegova očaravajuća, ali u govoru britka supruga Jane rađa svoje šesto dijete, Katherine upoznaje lakoumnog, naprasitog Jonathana i njegova starijeg, ljepšeg brata Rogera, koji osvaja njezino srce. Prva ljubav ubrzo dovede do boli i potakne je da pobjegne u Rim. Deset godina poslije vraća se i ponovno nalazi Goldmanove. Nešto mudrija i mnogo odraslija Katherine suočava se sa svojom budućnošću.

Roman Brat slavnijeg Jacka govori o, naizgled, neizdrživom gubitku prve velike ljubavi te pomirenju s gubitkom. Ujedno pruža olakšanje kad shvatimo da ljubavi ima još i da se javlja cijeli život u najnemogućijim oblicima.

Barbara Trapido rođena je u Južnoj Africi. Napisala je šest romana – Brat slavnijeg Jacka (nagrađen posebnom nagradom za prozu Whitebread), Noina arka, Hramovi užitka (u užem izboru za nagradu knjige godine Sunday Expressa), Žongliranje, Putujući svirač roga (1998. godine u užem izboru za nagradu za roman Whitebread) te Frankie i Stankie. Živi u Oxfordu.

X
  • Broj stranica: 250
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419567
  • Strani naslov: Brother of the famous Jack
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 315 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti