Brat slavnijeg Jacka

Barbara Trapido

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /
Na zalihi
119,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Brat slavnijeg Jacka

Barbara Trapido

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /

Brat slavnijeg Jacka, iznimno hvaljen prvijenac Barbare Trapido, moderna je ljubavna priča koja će vas osvojiti  šarmom, duhovitošću i inteligencijom.

Katherine prati modu, živi u predgrađu i u osamnaestoj godini dospijeva u središte neuobičajenog doma profesora Jacoba Goldmana i njegove velike, ekscentrične obitelji. Dok njegova očaravajuća, ali u govoru britka supruga Jane rađa svoje šesto dijete, Katherine upoznaje lakoumnog, naprasitog Jonathana i njegova starijeg, ljepšeg brata Rogera, koji osvaja njezino srce. Prva ljubav ubrzo dovede do boli i potakne je da pobjegne u Rim. Deset godina poslije vraća se i ponovno nalazi Goldmanove. Nešto mudrija i mnogo odraslija Katherine suočava se sa svojom budućnošću.

Roman Brat slavnijeg Jacka govori o, naizgled, neizdrživom gubitku prve velike ljubavi te pomirenju s gubitkom. Ujedno pruža olakšanje kad shvatimo da ljubavi ima još i da se javlja cijeli život u najnemogućijim oblicima.

Barbara Trapido rođena je u Južnoj Africi. Napisala je šest romana – Brat slavnijeg Jacka (nagrađen posebnom nagradom za prozu Whitebread), Noina arka, Hramovi užitka (u užem izboru za nagradu knjige godine Sunday Expressa), Žongliranje, Putujući svirač roga (1998. godine u užem izboru za nagradu za roman Whitebread) te Frankie i Stankie. Živi u Oxfordu.

X
  • Broj stranica: 250
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419567
  • Strani naslov: Brother of the famous Jack
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 315 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

KNJIGA TJEDNA!

Pogledaj ponudu

KNJIGA TJEDNA!

Savršen vrt

Priručnik SAVRŠEN VRT pokazat će vam da prekrasan vrt koji se lako održava ne mora biti nedostižan san.

99 kn

296 kn