Bosonoga princeza

Christina Dodd

Rasprodano
15,79 €
119 kn
5,31 €
40 kn
5,31 €
40 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Bosonoga princeza

5,06 

Nema na zalihi

Podijeli:

Bosonoga princeza

Christina Dodd

BOSONOGA PRINCEZA je strastvena romantična priča, savršena za sve ljubitelje povijesnih ljubavnih romana. Ovaj je roman drugi dio serije o izgubljenim princezama američke autorice Christine Dodd.

Jednom davno…

U vihoru rata, tri mlade princeze bile su primorane u najvećoj tajnosti napustiti svoju malu voljenu domovinu, koja se nalazila visoko u Pirenejima. Ubrzo, izgubio im se svaki trag… A tako bi i ostalo, da se nije pojavio princ, koji je odlučio pronaći ih i dovesti kući.

Tijekom godina provedenih u progonstvu, jedna od stvari koju je princeza Amy iz dna duše zamrzila bila je nepravda. A upravo nepravde je na malom idiličnom otoku Summerwindu, za njezin pravednički ukus, bilo i previše. Otok je pripadao moćnom i opasno privlačnom Jermynu Edmondsonu, lordu od Northcliffa. Budući da je sirotim seljanima otimao i ono malo što su imali, ona je odlučila oteti njega. I učinila je to.

Otevši nadmenog i umišljenog plemića, bacila ga je u podrum, svezala lancem za zid i od njegovog strica zatražila otkupninu. Bio je to jednostavan plan i kao takav, morao je uspjeti. Jasno da će Jermynov stric platiti otkupninu. Nažalost, to je bilo ono što se nije dogodilo. Njegov stric bio je i više nego oduševljen pomišlju da će netko ubiti Jermyna i time mu omogućiti da naslijedi njegovu titulu i novac. Dani su prolazili, otkupnina nije stizala. A društvo bijesnog, prepredenog i naočitog lorda postalo je ozbiljna prijetnja Amynoj čednosti i suzdržanosti…

Kako se jedna mala osveta i ucjena mogla pretvoriti u tako strastvenu pustolovinu?

O autorici:

Christina Dodd je američka spisateljica poznata po svojim romanima, mahom uspješnicama s ljestvica New York Timesa. S više od 58 napisanih romana koji su prevedeni na više od dvadeset jezika ne prestaje oduševljavati čitatelje diljem svijeta. Romanima poput Jedne čudesne večeri, Oteta nevjesta, Vitez za pamćenje te Bio jednom jedan vitez našla je put i do srca hrvatskih čitateljica. Bosonoga princeza, nakon romana Jedne čudesne večeri, drugi je dio trilogije o izgubljenim princezama.

Ostale naslove Christine Dodd potražite ovdje.

 

X
  • Broj stranica: 322
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417884
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14.2 x 20 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

15,91   119,90 kn
17,24   129,90 kn

5,35   40,31 kn

6,50   48,97 kn
19,90   149,90 kn

6,50   48,97 kn
13,14   99 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.