BITKE PREKRETNICE HRVATSKE POVIJESTI

Hrvoje Kekez

Kategorija: Knjige / Povijest / Publicistika /
Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

BITKE PREKRETNICE HRVATSKE POVIJESTI

Hrvoje Kekez

Kategorija: Knjige / Povijest / Publicistika /

U knjizi BITKE PREKRETNICE HRVATSKE POVIJESTI ukupno je obrađeno dvadeset i pet bitaka i ratova što su ih Hrvati vodili još od ranoga srednjeg vijeka pa sve do najnovijih bitaka u Domovinskom ratu. Želja je bila široko čitateljstvo upoznati s najvažnijim bitkama i ratovima hrvatske povijesti koji su se vodili na povijesnom i nacionalnom prostoru hrvatskoga naroda i/ili izvan njega.

Stoga je knjiga pisana znanstvenim, ali i popularnim rječnikom, kako bi i oni manje upućeni čitatelji mogli steći uvid u ovu povijesnu tematiku, ali i kako bi oni s nešto većim znanjem mogli steći nove spoznaje.

Prilikom pisanja knjige Bitke prekretnice hrvatske povijesti upotrijebljeni su pretežno rezultati novije hrvatske i svjetske historiografije, i to poglavito ona djela nastala u zadnja dva desetljeća. Kako bi se olakšalo praćenje teksta, knjigu su popratile za ovu priliku posebno izrađene karte pojedinih bitaka i ratova te kazalo na kraju knjige.

X
  • Broj stranica: 152
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531408097
  • Uvez: tvrdi
  • Dimenzije: 13.5 x 19.8 cm
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.