Naslovnica knjige: BITKE PREKRETNICE HRVATSKE POVIJESTI

Podijeli:

  • Broj stranica: 152
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531408097
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 13.5 cm
  • Visina: 19.8 cm

BITKE PREKRETNICE HRVATSKE POVIJESTI

Hrvoje Kekez

Knjige Povijest Publicistika

U knjizi BITKE PREKRETNICE HRVATSKE POVIJESTI ukupno je obrađeno dvadeset i pet bitaka i ratova što su ih Hrvati vodili još od ranoga srednjeg vijeka pa sve do najnovijih bitaka u Domovinskom ratu. Želja je bila široko čitateljstvo upoznati s najvažnijim bitkama i ratovima hrvatske povijesti koji su se vodili na povijesnom i nacionalnom prostoru hrvatskoga naroda i/ili izvan njega.

Stoga je knjiga pisana znanstvenim, ali i popularnim rječnikom, kako bi i oni manje upućeni čitatelji mogli steći uvid u ovu povijesnu tematiku, ali i kako bi oni s nešto većim znanjem mogli steći nove spoznaje.

Prilikom pisanja knjige Bitke prekretnice hrvatske povijesti upotrijebljeni su pretežno rezultati novije hrvatske i svjetske historiografije, i to poglavito ona djela nastala u zadnja dva desetljeća. Kako bi se olakšalo praćenje teksta, knjigu su popratile za ovu priliku posebno izrađene karte pojedinih bitaka i ratova te kazalo na kraju knjige.

X
Rasprodano
99,00 kn
Pročitaj više

AKCIJA!

Pogledaj ponudu

AKCIJA!

2+1 GRATIS na naslove Mozaika knjiga

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.