Bio jednom jedan vitez

Christina Dodd

Na zalihi
149,00 kn
Dodaj u košaricu
Podijeli:

Bio jednom jedan vitez

Christina Dodd

BIO JEDNOM JEDAN VITEZ je napeti ljubavni roman pun preokreta i tajni koji je oduševio čitateljice širom svijeta.

Samo prijetnja njezinu životu može tvrdoglavu groficu Alisoun natjerati da unajmi sira Davida od Radcliffea da štiti njezin zamak. Iako je nekoć bio junak i mačevalac zavidne vještine, ugodan je život razmazio ratnika koji je zahrđao poput starog viteškog oklopa. Međutim, potreban mu je novac kako bi uzdržavao svoju kćer, koja je ostala bez majke. A Alisoun je u prevelikoj opasnosti da bi se cjenkala.

Po dolasku na njezino imanje, a nakon što se neprijatelj uspije previše približiti, sir David je primoran upregnuti dovitljivost i snagu uz pomoć kojih je postao legendarnim plaćenikom. No nakon što joj spasi život, David će ostati osupnut spoznajom da je vatrena dama otela njegovo dobro čuvano srce.

“Inteligentni povijesni ljubavni romani Christine Dodd nikada ne razočaravaju.” – Publisher’s Weekly

Christina Dodd američka je spisateljica poznata po svojim romanima, mahom uspješnicama s ljestvica New York Timesa. S više od 58 napisanih romana koji su prevedeni na više od dvadeset jezika ne prestaje oduševljavati čitatelje diljem svijeta. Nakon velikog uspjeha s romanima Jedne čudesne večeri, Oteta nevjesta i Bosonoga princeza romanom Bio jednom jedan vitez nastavlja oduševljavati svojim strastvenim romansama.  Roman je s engleskoga preveo Marin Popović.

Ostale romane Christine Dodd potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 430
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531420808
  • Strani naslov: Once a Knight
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 455 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

336,00 kn 269,00 kn